Geweldig Eames Lounge Chair & Ottoman Sessel Vitra Premium F Nero Ideeën

De fauteuil combineert het laatste comfort met de perfecte eersteklas in stof en design om de reden dat 1956. Vandaag de tijdloze klassieker door middel van ray & charles eames is een echte planlegende.

Bij het ontwerpen van de lounge chair hadden charles en ray eames zich laten inspireren door traditionele engelse clubfauteuils.

Charles eames noemde het doel van dit formaat om ultiem comfort te combineren met de best mogelijke fantastische materialen en afwerking.

Naar zijn wens wekt de fauteuil de indruk van een zachte, leren honkbalhandschoen waar je in wegzakt. Het designerpaar definieerde de fauteuil oorspronkelijk in donker fineer en zwart leer, maar diversifieerde hem al vroeg in een versie met lichte lederen bekleding.

Inmiddels zijn er talloze varianten van de populaire loungestoel, waarvan de elementen naar wens te combineren zijn. Een fauteuil die zo populair is, blijft natuurlijk niet onopgemerkt door hollywood-beheerders en scenarioschrijvers.

En zo is de eames lounge chair in veel bekende films te zien. Blijkbaar had "m", het hoofd van de geheime dienst in de james bond-films, een voorliefde voor de klassieker gekregen.

De fauteuil is te zien in de films "the world is not enough", "die any other day" of "casino royale" in het kantoor van m.

De fauteuil wordt ook tentoongesteld in het museum of modern art in new york, maar ook in andere designmusea. Het heeft niet veel grotere waarschuwingssignalen nodig voor de traditionele populariteit.

Markanto maakt gebruik van cookies en concentreert zich op technologieën om u een betere webervaring te bieden. We gebruiken deze toegepaste wetenschappen ook om resultaten te meten, te herkennen waar ons verkeer vandaan komt of om onze website verder te ontwikkelen.

Door onze website te bezoeken, stemt u in met het gebruik van cookies en andere trackingtechnologieën. De eames lounge chair was ooit al 60 jaar historisch in 2016, maar blijft trouw aan zijn unieke reden om de traditionele loungestoel lichter en extra modern te maken, zoals nu.

We hebben 10 dingen voor je op een rijtje gezet die je nu waarschijnlijk nog niet wist over de klassieke fauteuil. 1. De eerste kalligrafische illustratie van de eames lounge chair is gemaakt door de kunstenaar corita kent, een vriend van charles en ray eames.

Het suggereert de fauteuil en latere schetsklassiekers opgesplitst in zijn persoonsdelen. Twee sinds de oprichting in 1956 is het oorspronkelijke schema van de eames lounge chair niet veranderd.

Zelfs bezitters van zeer oude modellen kunnen nog steeds moeiteloos reserveonderdelen voor hun verzamelobject bijbestellen.

3. De eames lounge chair maakt deel uit van de eeuwige collecties van meer dan 20 uitstekende musea in de verenigde staten en europa.

Vier the eames lounge chair & ottoman was de eerste en enige stoel die presentatrice arlene francis expliciet presenteerde aan haar landelijke publiek in de amerikaanse nineteen fifties-serie home show.

Dit was ooit bijzonder voor die tijd en maakte de beroemde stoel meteen extra populair. 5. De eames ontwierpen oorspronkelijk het karakteristieke vijfsterrenonderstel van hun lounge chair & ottoman als onderstel voor een bijzettafel.

6. De regisseur en scenarioschrijver billy wilder, een goede vriend van charles & ray eames, heeft de 2d eames lounge chair & ottomaanse ooit geproduceerd.

Dit was bedankt voor een modernistische stoel die het paar jaren eerder van wilder had gekregen en die ze boven alles waardeerden.

Charles eames zou voor de grap hebben gezegd dat hij wenste dat hij de stoel zelf had ontworpen.

6X Verzameling Eames Lounge Chair Ideeën

Eames lounge chair & ottoman sessel vitra premium f nero ideeën

Geweldig Eames Lounge Chair & Ottoman Sessel Vitra Premium F Nero Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.einrichten-design.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze Familiehuis Vol Unieke Elementen Vakantie Onder Zon En Zeespiegel I Jsland 5X Ruitjes In Interieur Tips Veren In Huis Wat Je Moet Weten Over 4 Fritz Hansen Egg Chair Interiors Spaces 5X Kamer En Suite Tips 1X Studio Snowpuppe Lamp Tips 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 5X Leuke Items Kinderkamer Tips 4 Bankje In De Hal Grote Vierkanten Krukken Opvallend Tekstil Leren 5X Toiletbril Vervangen Handleiding Tips 6X Interieur Winkel Amsterdam Tips 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat