Inspirerend Een Warme Winter Stella Met Gouden Biesje. Fibre Mood Ideeën

De collectie gaat verder: duitsland heeft voor de tiende keer op rij een winters weer meegemaakt dat te warm is - kondigde de duitse weerdienst aan.

Vroeger was de gemiddelde temperatuur 1,8 graden celsius. Dit winterse weer was ooit te warm - voor de tiende keer op rij.

In zijn voorlopige stabiliteitsblad voor de maanden december, januari en februari vermeldde de duitse weerdienst dat de gemiddelde temperatuur deze winter ooit 1,8 graden was en om die reden 1,6 niveaus boven het tarief van de internationaal legitieme referentieperiode 1961 tot 1990.

De maanden december en januari werden gekenmerkt door de handel tussen zeer zacht en nat en bloedeloos weer. Februari was eerst erg koud, daarna erg zacht.

Met name het lenteachtige weer in de tweede 1/2 februari was volgens de weerdienst ooit extreem. Zes dagen op rij werden in duitsland temperaturen van meer dan 20 bereiken bereikt.

Er is geen gerelateerd geval geweest, aangezien systematische weerrecords zijn begonnen. Het winterse weer van 2020/2021 was ooit ook erg besneeuwd.

In heel duitsland viel 180 liter neerslag per vierkante meter - er waren echter grote regionale verschillen: in het zwarte woud viel tot 585 liter per vierkante meter plaatselijk, in delen van japan was dat slechts ongeveer 50 liter.

De meteorologen hebben bovendien een enorme toename in zonneschijn geregistreerd: met meer dan honderdvijfenzeventig uur zonneschijn waren de drie maanden december, januari en februari volgens de weerdienst zonniger dan normaal.

Het was het zonnigst in het aspect van de alpen, waar de zon zich tot 285 uur lang bevestigde. De zon was ooit het minst zichtbaar in het verre noorden, de taunus en het sauerland, af en toe met veel minder dan honderdvijfentwintig uur.

Voor de eerste voorlopige winterbalans maakte de weerdienst gebruik van de gegevens van haar ongeveer 2000 meetstations.

De winter van dit jaar had zowel sneeuw en vorst als biertuinweer, waardoor de eerste mensen zich in korte broeken en croptops nestelden.

Hoewel de dagen met maximumwaarden van 20 graden en meer al dicht bij maart waren en om deze reden het meteorologische begin van de lente, was het - wederom - te warm, zelfs gedurende de drie wintermaanden december, januari en februari.

De duitse weerdienst (dwd) komt tot de conclusie in haar voorlopige ijsbalans. Om precies te zijn, het was het tiende winterse weer op rij dat ooit te warm was.

De temperatuur die in de winter van 2020/21 gebruikelijk was, was 1,8 etappes en daarmee 1,6 niveaus boven de prijs van de internationaal geldige referentielengte 1961 tot 1990.

Vergeleken met de huidige en warmere referentielengte 1991 tot 2020 was de afwijking ooit toch 0,4 niveaus, het was eens gezegd.

(houd het overzicht: elke werkdag om 17 uur beantwoorden spiegel-auteurs de belangrijkste vragen van de dag. "het scenario in de avond" - diepgaand, compact, gratis.

U kunt uw nieuwsbriefing bestellen via elektronische post hier. ). De waarden verwijzen naar de meteorologische winter, die, in tegenstelling tot de astronomische winter, continu begint op 1 december en eindigt op de sluitingsdag van februari.

Voor de analyse evalueerde de dwd statistieken van zo'n 2000 meetstations.

6X Mooi Een Warme Winter Ideeën

Een warme winter stella met gouden biesje. fibre mood ideeën

Inspirerend Een Warme Winter Stella Met Gouden Biesje. Fibre Mood Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.fibremood.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 5X Super Goed Decoratie Trap Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 5X Lichte Moderne Badkamer Van Maja Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 6X Ladder De Badkamer Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën