Inspirerend Eigentijds Scandinavisch Appartement Schitterend Design Top Dichtbij Puerto Banus Ideeën

Een appartement in stockholm dat een volledige transformatie onderging voor een huishouden van drie personen, die om een ​​luxe resort-look en feel vroegen.

Op basis van een idee uit new york, met wat scandinavische ondertonen, interpreteerde refine design studio de opdracht als een lichtgevende en weelderige woning.

Het interieur is eigentijds, met een kosmopolitische uitstraling en karakter. Het bevat prachtige eikenhouten vloeren en een warm, kruidenpalet met af en toe een vleugje ingetogen roze, rood en oranje.

Een paar felle koperen kleine lettertjes voegen een beetje glamour toe - die aan de muur gemonteerde koperen staven in de hoofdslaapkamer zijn zo'n interessant detail!.

De woning heeft een grote open woonkamer, eetkamer en keuken. Die laatste werd vroeger ook ontworpen via refine design studio en vervaardigd door de noorse werkgever nova interior.

Ik ben dol op de warme beige kasten met het taj mahal-kwartsiet op het aanrechtblad en de backsplash.

Het is verfijnd, tactiel en tijdloos. Je zult door het hele huis statement-gedeelten zien en ontwerpen met onder andere eilersen, fredericia, boconcept, oluce, arco, bb italia, gubi dcw edition en örsjö.

Refine design studio creëerde ook op maat gemaakte meubels zoals de espressotafel, facettafel en hoofdeinden.

Het kiezen van de juiste scandinavische witte condominiumgrafiek is meestal geen gemakkelijke taak. Het is van hoge kwaliteit om hier te zijn om enkele suggesties te delen die scandinavisch wit condominiumontwerp zijn en die nieuw zijn voor jullie allemaal! ik ben content materiaal om buitengewone en een aantal mooie ontwerpen toe te voegen die anders zijn.

Daarom, hopelijk vindt u hier ook iets dat u leuk vindt!. Bekijk deze coole 40 ideeën die scandinavisch wit verhuurontwerp zijn in deze post, en we hebben ze momenteel verzameld voor je motivatie.

Blader door deze prachtige gedachten en laat je inspireren. Geniet van uw vakantie samen met uw geliefden en familieleden!.

Welkom in onze galerij van een paar van onze favoriete metgezellen hieronder, met een scandinavisch wit condo-ontwerp voor naaister! we willen dat deze foto je kan inspireren, mooi in het volgende stijlproject! geniet ervan!.

Ik denk dat jullie net zo dol zullen zijn op deze scandinavische witte schetsgalerij en zijn unieke foto's als ik!.

Op deze pagina vindt u details over scandinavische parijse witte residenties die we van talrijke internetsites hebben verzameld.

U kunt hieronder meer afbeeldingen zien, voor het geval u de afbeelding leuk vindt. Wacht niet om onze website te bezoeken en ideeën op te doen.

Onze galerij met eersteklas scandinavische woonideeën voor meubels heeft deskundige begeleiding over alles voordat u een begin maakt dat u moet leren, van het vinden van de beste.

Een geschikte regio om te beginnen is onze galerij onder het budget en om wat ideeën op te doen voor elke stijl.

6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën

Eigentijds scandinavisch appartement schitterend design top dichtbij puerto banus ideeën

Inspirerend Eigentijds Scandinavisch Appartement Schitterend Design Top Dichtbij Puerto Banus Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.azurliving.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 4 Archiefkast In Het Interieur Inspiratie De Kast Van Toekomst 5 Maatwerk Inbouwkasten Op Zolder Slaapkamer Ideeën 6X Op Kamers Uitzetlijst Tips 6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 6X Moestuintje In Huis Tips 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips Hay Meubelen En Accessoires Übersicht Über 6X Beton De Badkamer Ideeën 5 Inspirerende Slaapkamer Badkamer Inloopkast Combinatie Ideeën X Schoolbord In Interieur Tips 4 Vintage Spiegels Voorbeelden Tips Voor Ronde 6X Kleuren In Interieur Tips