Verzameling Esthetische Woning Amsterdam Nieuwbouwhuis Buiksloterweg Studio Rianknop De Architect Ideeën

In een voormalige industriële gracht in het noorden van amsterdam bouwde het nederlandse planbureau i29 architects een geheel zwart, met hout bekleed huis dat opvalt door zijn hoekige vorm.

Het is slechts een van de 30 unieke waterwoningen die schoonschip bevat, een experimentele wijk die duurzaam en gemeenschappelijk wonen centraal stelt.

Om de wens van de klant voor een "verrassende huisvorm" te verwerven en toch het perceel van 325 vierkante meter te maximaliseren, implementeerde i29 een diagram van vier verdiepingen verpakt in een geheel zwarte, gewaxte houten envelop - kenmerken die het sculpturale mooi van de huis.

"het heeft een schuin dak", leggen de architecten uit, "maar de kap van het dak is diagonaal gedraaid om de bruikbare ruimte aan de binnenkant te optimaliseren en aan de buitenkant een uitgesproken architecturale lay-out te hebben.

" de woning geeft 525 vierkante meter aan woonruimte binnenshuis, en twee buitenterrassen voegen nog eens 120 vierkante meter toe.

Wat is er nieuw in de designwereld? blijf op de hoogte van onze essentiële berichten voor grafische professionals. Strategische bezuinigingen op de envelop openen het huis voor natuurlijk licht en bieden vanaf alle verdiepingen een non-stop uitzicht op het water.

In tegenstelling tot de gebeitste zwarte gevel, zijn de luchtige en met licht gevulde interieurs levendig wit geschilderd en aangevuld met lichte boomoppervlakken en schaduw van bloemen en decor.

Een met licht gevuld trappenhuis verbindt de drie bovenverdiepingen van het huis, die bestaan ​​uit twee slaapkamers en een dubbelhoge woonruimte op de begane grond.

De belangrijke slaapkamer en zitplaats bevinden zich op de 2e verdieping, en de keuken en eetkamer bevinden zich op de bovenste verdieping, die via glazen schuifdeuren uitkomt op een beschut buitenterras.

Het dak is ontworpen voor de meest geschikte zonne-ingang aan de zuidwestkant, en een dakraam en groendak aan de noord- en oostkant.

Gebouwd als onderdeel van een energie-onafhankelijke wijk met drijvende woningen, is de grafiek met behulp van i29 architecten een afwijking van zijn buren.

Wij zijn de cutane groep. Ons doel is om uw professionele verbetering in schoonheidstherapie te vergroten door echografie in uw dagelijkse praktijk in te zetten.

We hebben een serie gezichtsanatomie gelanceerd i. S. M. Echografie publicaties over de hele wereld. Online en hands-on. We zijn toegewijd om dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen het gebruik van echografie en gezichtsanatomie te instrueren.

Om u in staat te stellen de lat op een fantastische en veilige manier hoger te leggen voor echogeleide injecties. Bekijk bovendien de kaart aan de linkerkant om te zien waar ze zich allemaal bevinden! we hebben alle instagrammable spots voor je in kaart gebracht.

5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën

Esthetische woning amsterdam nieuwbouwhuis buiksloterweg – studio rianknop - de architect ideeën

Verzameling Esthetische Woning Amsterdam Nieuwbouwhuis Buiksloterweg Studio Rianknop De Architect Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dearchitect.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 5X Lift In Huis Tips 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 6X Mooi Garagedeuren Aan Huis Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5 Wonen Op 19M2 Nieuwbouw Woontoren In Deventer 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 6X Turkse Mozaiek Lamp Tips 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën Duurzaam Wonen Drie Maanden Algehele Verduurzaming Door Nieuwe Koper. 4 Voordelen Pvc Vloer De Van Pv Cvloeren En Nadelen Laminaat Vloerentitle 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën