Prachtig Feng Shui Inrichting De Woonkamer Inrichten Volgens Principes Van Ideeën

In de drukte van ons leven is het van hoge kwaliteit om thuis te komen in een regio die plezierig en rustgevend is, waar we een paar keer diep adem kunnen halen en kunnen mediteren of onze gedachten kunnen laten afdwalen.

Feng shui, een gadget van wetten dat zich richt op de vleug van kracht in ruimtelijke associatie en oriëntatie, bestaat al eeuwen met behoud van dat idee in gedachten. Hoewel velen van ons misschien ook niet in staat zijn om alle wetten van feng shui in onze huizen op te nemen (er zijn er veel!), zal het integreren van enkele van de ideeën waarschijnlijk helpen bij het vermogen van onze huizen voor een enorme stroom van elektriciteit en het effect van rust op de gedachte en ziel.

Hoewel er veel bronnen zijn om u te informeren over overmatige feng shui-toewijding, is dit artikel daar nu niet een van. In plaats daarvan hebben we 15 eenvoudige maar fantastische ideeën toegevoegd om een ​​rustgevend feng shui-decor in uw huis op te nemen.

En als alles is gezegd en gedaan, moet u er rekening mee houden dat, net zoals feng shui helpt bij een goed ontwerp, een goed formaat ook feng shui-elementen verbetert. Als je al onderzoek hebt gedaan naar feng shui, heb je waarschijnlijk veel bronnen gevonden die positieve kleuringen vereisen in bepaalde delen van je huis, of het nu noord, zuid, oost of west is.

De waarheid is dat de ware kleur die je voor elk huis kiest niet langer zo cruciaal is voor de fantastische chi als hoe de kleur je laat voelen. Een oude, vermoeide, groezelige geschilderde muur van welke kleur dan ook zal eenvoudig op die manier aanvoelen - oud, moe en groezelig, terwijl een pas geschilderde, schone muur van de eigenlijke gelijke kleur bestaan ​​en elektriciteit in de hele ruimte zal ademen.

Hoewel dit misschien ook nogal vaag klinkt, is het absoluut vrij eenvoudig. Zorg ervoor dat alle meubels zo zijn gerangschikt dat ze van hoge kwaliteit kunnen meegaan met de stroom om hen heen - u moet niet tegen de achterkant van de bank rennen, bijvoorbeeld wanneer u een woonkamer binnengaat.

De gelijke ringen echt voor een dressoir in de slaapkamer. Een gebied is veel uitnodigender wanneer het is ingericht met de feng shui-aanwijzingen om het glijden inherent en echt te behouden. Een feng shui'd-kamer (ja, het is nu een werkwoord) voelt zich beschermd en comfortabel.

Een stuk schilderijen dat vrij hoog is opgehangen, of een interessant stuk verlichtingsarmaturen dat zich uitstrekt boven de ontspanning van de ruimte, trekt de aandacht naar boven, waarvan wordt aangenomen dat het een stemmingsverhogende truc is.

Als het in uw ruimte geen zin heeft om schilderijen hoog vast te pakken, probeer dan een andere opvallende strategie, zoals raambekleding aan het plafond monteren of het plafond een mooie, rustgevende toon geven.

6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën

Feng shui inrichting de woonkamer inrichten volgens principes van ideeën

Prachtig Feng Shui Inrichting De Woonkamer Inrichten Volgens Principes Van Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : makeover.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4X Kerst In Huis Tips 6X Badkamer Met Bad Ideeën 4 Diy Ikea Moppe Kastje How To Update Your From For Less! 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën X Show Up 2016 Tips 5X Tafel Uit Boomstam Tips X Moodboard Stay Determined Tips 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips