Super Goed Feng Shui Studeerkamer Gunstige Gebieden Van Een Huis En Het Gebruik De PaKua. 100 Ideeën

Waarom? er wordt gezegd dat het bescherming biedt. Daarnaast symboliseert het ook het zien van kansen. Je krijgt (hopelijk) volop mogelijkheden in je carrière, wat dit een belangrijke eerste stap maakt.

Stap twee is om je bureau leeg te maken. Je kunt vol marie kondo gaan (vraag het hele ding op je bureau of je er blij van wordt), maar je kunt ook wat minder rigoureus gaan.

Begin met het opbergen van alles wat je niet nodig hebt. Zet alles in dozen en manden zodat je er niet door wordt afgeleid.

Categoriseer uw documenten op datum of onderwerp. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld gekleurde mappen, als dat makkelijk voor je is.

Een opgeruimd bureau geeft meer ruimte voor creativiteit. Na het opruimen komt de zakelijke onderneming van je bureau.

Wil je dit geheel volgens de feng shui richtlijnen doen, dan richt je je bureau in met de volgende punten in gedachten:.

In het hoekje linksboven kun je het beste je laptop of je telefoon plaatsen, omdat deze plek rijkdom en welvaart vertegenwoordigt.

Een nauwkeurige omgeving om iets te zetten dat geld aantrekt. Heeft u een kostbare vaas of een mooi kunstwerk? dan is dit ook de regio om het hier te exposeren.

Plaats uw zakelijke speelkaarten in het midden van uw bureau. Dit zorgt voor meer publiciteit en een hogere reputatie.

Deze plek straalt vreugde uit. Dit is ook een prachtige omgeving voor een mooie bos planten die u van uw dierbare hebt gekregen.

Als je iets op deze plek zet, krijg je een extra sprankje geluk. Een beste familiefoto kan je van je bureau laten hangen.

Plaats deze foto in een houten lijst om de enorme energie te verfraaien. Het midden van uw bureau staat voor gezondheid.

Dit is mooi geregeld door de ruimte leeg te houden. Alleen met een opgeruimd bureau doe je een beroep op prachtige energieën om de focus te behouden en stress te verminderen.

Laat je creativiteit de vrije loop met een schetsboek en stift op deze plek. Zo heb je iets om op te schrijven tijdens lange telefoongesprekken of vergaderingen.

Deze front of core staat centraal in je carrière. Zorg ervoor dat deze locatie van uw bureau fris en opgeruimd blijft.

Ook leuk: plak een woord met een bevredigend citaat op deze plek om je eraan te herinneren waarom je zo hard werkt. Helemaal naar de juiste van uw bureau is een plek voor uw contacten.

Plaats hier bijvoorbeeld uw ondernemingskaarten. Reisgidsen voor een geplande dagtocht (op zakelijk of privéniveau) zijn ook een nauwkeurig idee.

5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën

Feng shui studeerkamer gunstige gebieden van een huis en het gebruik de pa-kua. – 100 ideeën

Super Goed Feng Shui Studeerkamer Gunstige Gebieden Van Een Huis En Het Gebruik De PaKua. 100 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : 100fengshui.wordpress.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 6X Prachtig Lampen Zonder Snoer Ideeën 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Vloer In Slaapkamer Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 6X Natuurlijk Licht Badkamer Glazen Wand Ideeën