Elegant Ferm Living Plantenbak Tablett Für Plant Box Von Connox Ideeën

De botanische trend is al lang in zicht en is binnengekomen in de grafische wereld voor binnenshuis, en de standaard kamerplant heeft echt zijn weg terug gevonden naar onze woonkamers.

Vooral populair zijn onderhoudsarme cactussen, tropische varens, grote philodendrons en de breedbladige monstera.

En daar zijn een aantal nauwkeurige redenen voor. Naast het verlevendigen van het huis en het feit dat ze buitengewoon onderhoudsarm zijn, reinigen en zuiveren veel onervaren kamerplanten de lucht, wat in staat is om de binnenlucht te verbeteren, wat geweldig is voor u en uw gezin.

De serie green living van ferm living geeft een reeks sculpturale en doelgerichte plantenhangers, plantenbakken, plantenstandaards, vazen ​​en potten voor planten.

Het ontwerp is volledig gebaseerd op geometrische vormen en de collectie is handig in meer dan één modieuze kleuren die gegarandeerd iets extra's toevoegen aan elk huis.

Ontdek hier de hele green living collectie en laat je stimuleren om een ​​groener huis te creëren met volumineuze bloemen in tijdloze designs.

Bij ferm living vind je prachtige ontwerpen die op veel manieren kunnen worden gemengd en gestyled, afhankelijk van je privéstijl en inrichtingsmode.

Als je overweegt om de groene trend in je interieur te verwerken, kun je er ook voor kiezen om een ​​kijkje te nemen in onze elegante plantenhangers, potten en plantenbakken uit onze bekende green living serie.

Een van de toepassingen van de elegante, tijdloze plantenbakken is om ze te vullen met bloemen en bloemen, maar ze vormen ook een gemakkelijke en esthetische oplossing voor het bewaren van alles, van boeken en tijdschriften tot speelgoed.

Plantenbakken zijn er in veel verschillende kleuren, en je kunt ze als een modern stilleven tegen de muur plaatsen of ze gebruiken als decoratieve scheidingswanden om zalige hoekjes te creëren in grotere kamers, of buiten op het terras.

Onze vele potten in de green living collectie kunnen op zichzelf staan ​​of gecombineerd worden met een van onze plantenstandaards.

Vul ze met onervaren planten, kleurrijke planten of gebruik ze als functionele containers voor al je kleine gadgets op je laptop of in je keuken.

U weet niet meer welk gebied in uw huis u aan het inrichten bent, de esthetische en tijdloze ontwerpen zullen zonder problemen versmelten met uw huidige interieurontwerp.

Zet de plantenpotten alleen op de vensterbank of creëer een uitnodigend plantenpanorama door onderscheidende plantenhangers, wandplantenhouders en potten te combineren met plantenstandaards.

Bij ferm living vind je een interessant idee om de inrichting van je huis groener te maken. Als u advies of begeleiding wilt over hoe u uw woonkamer, hal of slaapkamer het beste kunt verfraaien in overeenstemming met de botanische trend, kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon +45 7022 7523 of stuur ons een e-mail op [email protected]

Com, waar we proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

5X Galerij Ferm Living Plantenbak Ideeën

Ferm living plantenbak tablett für plant box von connox ideeën

Elegant Ferm Living Plantenbak Tablett Für Plant Box Von Connox Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.connox.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zwarte Leren Bank Inspiratie Lederen Én Fauteuils 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 6X Kleuren Kiezen Woonkamer Tips 5X Leuke Goedkope Meubelwinkels Tips 6X Ketting Houder Maken Tips 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 5X Tips Bij Verhuizen 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 5 Glazen Douchewand Tot Plafond Verlijmd Of Met Spijkertjes?! 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips