Inspirerend Fiets Ophangen Muur Dayde Ophangsysteem, Hout En Messing Ideeën

Ruimte tekort? hier zijn enkele manieren om je fietsen op te bergen, zodat je ze niet constant omver gooit in de gang. Fietsen zijn lastige zaken om op te bergen.

Als je geen schuur of garage hebt en je fietsen niet in de regen naar buiten wilt laten staan, dan wil je ze op een of andere manier in huis opbergen.

Met pedalen en stuur die uitsteken, is het een afschuwelijk idee om ze in de gangen te laten staan; ze blijven haken, worden omver gestoten en zijn vaak vervelend.

Wat je nodig hebt, is een rek of standaard die je fiets op zijn plaats houdt, bij voorkeur van de vloer. Er zijn twee essentiële soorten: vrijstaande rekken en aan de muur bevestigde rekken.

Als u in een gehuurde accommodatie woont, kunt u bovendien niet langer een rek aan de muren vastschroeven, en dat is waar vrijstaande rekken van pas komen.

Dit zijn zowel 'zwaartekrachtrekken' die tegen een muur leunen of 'van vloer tot vloer'. Plafond' rekken die zich uitstrekken om verticaal te verstevigen.

Een rek met zwaartekracht kan over het algemeen twee fietsen omhoog brengen, een laag en een hoog, terwijl sommige rekken van vloer tot plafond maximaal 4 fietsen kunnen bevatten.

Er zijn ook vrijstaande rekken die plaats bieden aan maximaal vier fietsen, hoewel deze meer vloerruimte nodig hebben. Als je scheidingswanden van jezelf zijn (of als je een tolerante verhuurder hebt), dan heb je veel keuze in enkele fietshangers die aan de muur kunnen worden bevestigd, variërend van eenvoudige haken tot mooi vormgegeven lijstwerk waarin ook ruimte is voor stukjes en beetjes zoals lampen en handschoenen.

Zelfs als u een schuur of berging voor fietsenstalling heeft, zijn veel van deze units niettemin nuttig om het vloergebruik van huisfietsen te minimaliseren.

Biggus-dickkus: de kwaliteit en de goedkoopste oplossing die ik vond, was om een ​​paar grote met plastic beklede fietshaken van amazon te kopen en deze in de plafondbalken in je garage te schroeven en de fietsen aan het plafond te bengelen.

Ik heb vier fietsen gekregen die op deze manier in mijn garage hangen en ze staan ​​op en uit de weg. Je moet gewoon op je hoofd letten als je in de buurt van hen werkt.

Horrovac: ik heb mijn eigen gemaakt van wat sloophout dat ik had liggen. Twee stangen die aan de muur zijn vastgeschroefd om de fiets op te zetten en een gemakkelijke haak om hem vast te houden, net lang genoeg zodat het pedaal niet langer contact maakt met de muur in de hoogste stand.

Als ik het nu had gebouwd, zou ik de haak nauwelijks langer maken (zodat de functie van de slinger niet zo belangrijk is) en scharnieren (zodat ik hem aan de zadelpen op opvallende fietsen kan haken of lichten kan vermijden die zijn aangesloten op de zadelpen).

6X Mooi Fiets Ophangen Muur Ideeën

Fiets ophangen muur dayde ophangsysteem, hout en messing made.com ideeën

Inspirerend Fiets Ophangen Muur Dayde Ophangsysteem, Hout En Messing Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.made.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën Vormige Tuin Benedenwoning Middelgrote Met Een Oude Boom De Tuinman 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5X Badkamer Dubbele Douchekop Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode 5 Woonkamer Inrichten Voorbeelden Inspiratie 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 4 Woonkamer Muur Verven Vijf Onwaarschijnlijke Kleuren