Geweldig Franse Stijl Interieur In 5 Stappen Naar Een Frans Landelijk Alles Om Van Je Ideeën

Terwijl hij werkte met een consument met een zeer gebruikelijke parijse smaak, moest lakenhandelaar jean-louis deniot hem overhalen om een ​​eclectische benadering te volgen. "hij besefte dat we speelser moesten zijn", zegt hij.

"maar dat kan moeilijk zijn. Niets kan te geregeld en stabiel zijn. Ik heb geprobeerd zaken te verzamelen die in de eerste plaats niet collectief zouden moeten zijn, waardoor ongemakkelijke nevenschikkingen ontstaan.

". In de hoofdslaapkamer variëren de grafische afbeeldingen van de 16e eeuw tot de jaren 60. Het op leer gebaseerde tapijt is van serge lesage en in het hoekje van de kamer staat een neo-egyptische fauteuil uit de jaren 1920, bekleed met een gaston y daniela-stof.

"het complete concept is anti-decor", zegt deniot. "om het te laten lijken alsof de eigenaar het zelf heeft gedaan - om het er natuurlijk uit te laten zien. Dat is natuurlijk erg frans. ". De frans geïnspireerde interieurstijl is een blijvende esthetiek en zeker geen vluchtige trend.

Er is iets inherent tijdloos in de kleuren, meubels en gebruikelijke factoren die de franse stijl adviseren. Over het algemeen voelt de franse stijl meestal subliem en elegant aan, maar tegelijkertijd is het nu niet overdreven of onleefbaar.

De ruimtes voelen alsof ze gastvrij zijn en ze hadden generaties lang een fase van een huis kunnen zijn. Franse interieurmode valt op door de perfecte stabiliteit tussen uitgebreide details en high-end stijl, met ongedwongen moeiteloosheid.

In franse stijl is er een perceptie voor zowel het historische als het nieuwe. Er is ook een bereidheid om de onvolkomenheden die kunnen worden ontdekt in positieve meubelstukken op te nemen, en dat is wat het helpt om geleefd en comfortabel te ervaren.

In het frans zijn we van een stijl, er zijn hints van rustiek, en de kleurenpaletten zijn vaak warme neutrale tinten en koelere blauwe tinten. Andere kleuren die je in de franse us of a en provinciale stijl vaak ziet zijn taupes, zachte grijstinten en ivoor.

Franse mode in de verenigde staten maakt gebruik van kruidensubstanties zoals houtsnijwerk, linnen en wol. Terwijl de franse mode beslist no-nonsense en pretentieloos is, is er een perceptie voor de details en de fijnere factoren van meubels en accessoires.

In een slaapkamer moet de franse mode een gestoffeerd, getuft hoofdeinde bevatten in combinatie met zacht, eenvoudig linnengoed. Linnen gestoffeerde banken met bewerkte houten poten vormen een prachtige aanvulling op een franse slaapkamer.

Decoratieve details van franse slaapkamermeubels omvatten vaak gebogen lijnen en stoffen die luxueus aanvoelen. In eetruimtes wordt de tafel een centraal punt. Uitgestrekte houten tafels voelen alsof ze alle mensen verwelkomen om een ​​huishoudelijke maaltijd te delen, en er is een rustieke gevoeligheid en waardering voor de natuurlijke onvolkomenheden van het hout.

Het hart van franse provinciale versiering is de prachtige uitstraling van meubels die worden gebruikt om die relaxte u te creëren. S. Gevoel. Witgekalkte oppervlakken met verweerde texturen zorgen voor de ideale balans tussen shabby en chic in dit interieurstylingthema.

Geïnspireerd door de gedachte aan ouderwetse schoonheid en tijd tartende traditie, verwelkomt franse provinciale decoratie het verschijnen van diepe houtgroeven, vervagende verf en zelfs hier en daar een matige chip op keramische accenten.

U kunt de charmante uitstraling van provençaalse huizen in uw woonkamer bereiken door een tafel en bank in het midden te kiezen die moeiteloos de franse sfeer van de verenigde staten uitstralen. Degenen met cabrioletpoten of sierlijke geschulpte rondingen zullen de stille verfijning waar je voor gaat versieren.

5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën

Franse stijl interieur in 5 stappen naar een frans landelijk - alles om van je ideeën

Geweldig Franse Stijl Interieur In 5 Stappen Naar Een Frans Landelijk Alles Om Van Je Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : homedeco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5X Luxe Dakterras Valencia Tips 6X Schuin Dak Inrichting Tips Mooie Tuinen Op Instagram 10X 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5X Interieur Inrichting Ideeen Tips 5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën X Nepbloemen In Interieur Tips 5 Appartement Met Veel Beton Fvm Bouwmaterialenlegger Nr. 3 1989 5X Vintage Spiegel Badkamer Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën