Het Beste Frosta Krukje Ikea Hocker Aus Birkensperrholz (242.862.05) Bewertungen Ideeën

Klik om het volledige antwoord te zien. Simpel gezegd, kan ik iets in een glazen container invriezen?. Kun je ikea tupperware bovendien invriezen? vriezerbestendig. Vaatwasserbestendig.

Laat het deksel op een kier tijdens het verwarmen om stoom te lanceren. Ik begrijp dat het omslachtig wordt als je 5 tot 10 pond meel toevoegt aan een al zwaar glas, maar ik ga het op de bovenkant van mijn kookeiland/bakcentrum bewaren.

Het comfort van het hebben van mijn meel en bakmaterialen op één plek zal fantastisch zijn (ik heb mezelf daar tenminste genoeg van). Het vinden van de juiste maat glazen container was moeilijk omdat bloem droog wordt gemeten (in dit geval lbs) en glazen potten worden gemeten in vloeibare gewichten (quarts en gallons).

Ik was 30 jaar geleden ooit een wiskundetovenaar op een buitensporige school, maar vanwege de levensstijl van mij wist ik niet zeker welke maat ik moest kopen en helaas kon ik geen webpagina vinden die hielp.

Ik veronderstel dat ik vroeg of laat de equivalente afmetingen heb gevonden en verschillende anchor hocking-potten van amazon heb gekocht (gratis verzending!). Ik heb met opzet er een gekocht met rubberen pakkingen, dus er is veel minder kans dat er stukjes glas in de bloem of suiker komen door onzorgvuldig omgaan met het deksel.

Bovendien sluit het de containers luchtdicht af, wat betekent dat ze vochtvrij blijven. De pakkingvarianten zijn extra duur, met de hulp van slechts een paar dollar, maar omdat deze containers mij waarschijnlijk zullen overleven, is het een vergoeding die ik niet erg vind.

Hier is hoe ik de maten heb berekend die ik nodig had. Ik heb een pot van 2-1 / 2 gallon gekocht die 10 lbs meel moet bevatten en twee pakken van 32 oz potten anchor hocking emma jars (elk pakket heeft vier potten voor acht in totaal).

Elk van deze potten van 32 oz moet 1 pond droge items zoals suiker bevatten. Ik koos de anchor hocking 32 oz-potten boven de één kwart grote mason jars met brede opening, voornamelijk vanwege de niet-schroefbare aluminium deksels op de emma-potten.

Witte bloem is 6-12 maanden houdbaar, afhankelijk van waar je woont en de hoeveelheid warmte en vochtigheid in je huis. Wees er zeker van om het op een koele, droge plaats in een luchtdichte verpakking te bewaren.

Als u meer meel koopt dan u in slechts een paar weken kunt opgebruiken, winkelt u de grotere in de vriezer (bij 40f), goed afgesloten in plastic, gedurende maximaal twee jaar. Het kan ook goed afgesloten in de koelkast worden bewaard.

Voor de beste resultaten, breng het voor gebruik naar kamertemperatuur (65-70 graden), anders kan het ook niet efficiënt reageren in uw recept. Volkorenmeel is bij kamertemperatuur (65-70 graden) 1-3 maanden houdbaar.

Omdat het een kruidenolie heeft, kan het snel ranzig worden. Om het langer te bewaren, moet u het in de koelkast bewaren, goed afgesloten om te voorkomen dat het vocht uit de koelkast opneemt.

In de koelkast moet het tot 6 maanden schoon blijven. Het kan ook tot 12 maanden in de vriezer (40f), strak verpakt, worden bewaard. Gekoeld of bevroren meel is fantastisch om op kamertemperatuur te gebruiken.

6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën

Frosta krukje ikea hocker aus birkensperrholz (242.862.05) - bewertungen ideeën

Het Beste Frosta Krukje Ikea Hocker Aus Birkensperrholz (242.862.05) Bewertungen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : de.ikea-club.org

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Shoppen Nieuwe Woonkamer Tips 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5 Binnenkijken Bij Een Interieurblogger Kate Van Copy Cat Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 5X Inrichting Klassieke Woonkamer Tips 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips 5X Galerij Groene Accessoires Woonkamer Ideeën 5X Scandinavische Design Merken Tips 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 5 Vintage Muur Decoratie Houten Hart Wanddecoratie 4 Woonkamer Muur Verven Vijf Onwaarschijnlijke Kleuren 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5X Man Cave Tijd Tips 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën