Het Beste Geometrische Stalen Woonaccessoires Wandrek Sunset Ideeën

Home designing kan ook commissies verdienen voor aankopen die zijn gedaan via de links op onze website. Bekijk onze dekking voor openbaarmaking. Als je op zoek bent naar een creatieve manier om die lege ruimte aan je muur te vullen, dan is hier iets interessants.

Deze metalen wanddecoraties lijken net zo precies te zijn als ze ook aan touwtjes worden opgehangen. Wie zei dat metallic niet past in desi-esthetiek? als je de prachtige, met de hand beschilderde waterkokers van vintage vistara ziet die nonchalant op elke tafel kunnen gaan zitten en opvallen en toch opvallen, zou je de nederlaag toegeven.

Deze red en gold metallic (aluminium) waterkoker is van alle soorten mooi en de aandacht voor detail is wow. Het merk heeft een hele reeks verschillende kleuren en ontwerpen in hetzelfde op shop on lbb.

#musthavemetalhomedecor. Als je van een combinatie van pop en monochroom houdt in je interieur, koop dan deze waterkoker voor de pop en bekijk deze grijze decorstukken om te mixen en matchen.

Dit metalen sterbeeldje is gemaakt van donker metaalgrijs staal, gerangschikt in een geometrische superstercluster, waarbij de afhankelijke lijnen driehoeken en diamanten vormen.

Gouden accenten bij alle verbindingen en hoeken voegen extra visuele impact toe. Deze enorme geometrische sculptuur is geïnstalleerd op een bijpassende metalen steel en vierkante basis, waardoor dit stuk absoluut vrijstaand kan staan ​​zonder enige montage of montage.

Een stijlvol en prachtig accent voor uw woonkamer, eetkamer, werkplek of bibliotheek, dit unieke stuk werkt goed op salontafels, bijzettafels en bovenop boekenplanken en open haarden.

De tijdloze materialen en het kleurenpalet maken dit stuk buitengewoon veelzijdig, bij huiselijk in een breed scala aan decorpatronen van de huidige boerderij tot hedendaags minimalistisch tot industrieel design.

Versier je omgeving met dit elegante kunstvoorwerp en geniet van een beetje abstracte hemelse pracht in de verlichting van je eigen huis. Metal art - dit aantrekkelijke metalen interieur is uitgevoerd in een verweerd donker metaalgrijs met gouden accenten bij de verbindingen.

Geometrisch beeldje - deze sculpturale kunst heeft een verfijnd geometrisch diagram van een veelpuntige beroemdheid met driehoekige vormen. Tafelstandaard - dit beeldje van een beroemdheid is vrijstaand, geïnstalleerd op een bijpassende vierkante standaard.

Verzwaarde basis - de basis van dit bureaubladdecor is verzwaard om stabiliteit te garanderen. En terwijl woningen met de dag moderner worden, zijn ontwerpers geobsedeerd door het maken van geometrische versieringen die passen bij de esthetiek van elk huis.

Dus of je nu aan het opknappen bent of echt iets toevoegt aan je interieur, een geometrisch decorstuk is misschien wat je gewoon nodig hebt, na een golf van gedachten over decorami zijn we onze eigen zoektocht begonnen naar het geweldige als het gaat om geometrische decorstukken!.

Als u op zoek bent naar aanbevelingen, hebben we hier een uitgebreide lijst die u misschien kan helpen. Mooie kussenslopen zorgen voor mooie kussens. Deze kussenslopen zijn verkrijgbaar in vier verschillende patronen en drie glanzende kleuren en zijn zorgvuldig genaaid om je hart te veroveren.

Met een geborduurd decor zo charmant als deze, zal de plek waar gesprekken worden geboren en herinneringen worden gemaakt des te aantrekkelijker lijken. Door himmeli gevormde decorgadgets zijn chic, decoratief en zeer veelzijdig.

Het is 17-zijdig en is ondergedompeld in de allernieuwste elegantie. Dit stuk van 6″x6″x6″ is gemaakt van stabiel messing metaal. Koop dit esthetische product en gebruik het als een middelpunt, een muurhanger of zelfs een bloemendoos!.

5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën

Geometrische stalen woonaccessoires wandrek sunset ideeën

Het Beste Geometrische Stalen Woonaccessoires Wandrek Sunset Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : studioperspective.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 4 Woonboot Interieur Parijs Zomers Onderweg In Het Zeeuwse Eilandzicht Vanuit Een 1 Binnenkijker Coldplays Jonny Buckland Reality Of Music How Coldplay Earns $90 Million A Year 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Meubelen Met Hout Tips 5X Verbazingwekkend Inspirerende Werkplekken Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5 Winter Dakterras Jacuzzi Binnenkort Een Eigen Kopen? ! 5X Last Minute Kerst Tips 5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6X Roze Interieur Inspiratie Tips 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën X Sfeervolle Led Verlichting Tips 5 Villa Zuid Afrika Great African 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën