Inspirerend Gezellig Opgemaakte Bedden Appartement Aan Oostduinkerkse Strand, Oostduinkerke Ideeën

Het cosybed is in eerste instantie alleen ontwikkeld voor onze galgo, die we hebben geadopteerd met - met meer dan 60 littekens - ernstig getraumatiseerd. Onze goya heeft 1 ½ jaar in afzondering geleefd in een spaanse veilige haven voor dieren omdat hij vroeger erg bang was en de andere honden hem aanvielen.

Hij had een afschuwelijk, angstaanjagend en zeer ongemakkelijk leven - zoals veel van zijn verschillende "collega's". Toen hij arriveerde - op lange trainingstijd na - waren we op zoek naar de meest relaxte hondenmatras ter wereld voor hem.

Helaas vonden we het niet zoals we het ons hadden voorgesteld. Veel hondenbedden dwaalden door ons huis maar geen enkele was ooit voldoende ruim voor ons. Cosybed by dogs inn © in langharig zand. Het originele orthopedische luxe hondenkussen met een extreem overdreven knuffelfactor! 100% relax honderd procent handgemaakt in duitsland in de vorm van een bagel.

De hond slaapt op wolk 9 in deze donut, nest of poef!. De vuldoek is ideaal geschikt voor drukverlagende zachte positionering en wordt ook gebruikt in de verpleging. Het werd vroeger speciaal ontwikkeld voor een drukverdelende, zachte positionering en is het beproefde vulmateriaal in de verpleging.

De binnenkussens zijn voorzien van een ritssluiting, zodat je constant de mogelijkheid hebt om de vulling te verwijderen om zo zelf de hardheidsgraad voor je hond te bepalen. Elk cosybed wordt pas voor u gemaakt nadat de bestelling op verzoek van de klant is ontvangen.

U kiest uw stof en wij vervaardigen het cosybed voor u in de door u gekozen maat volgens de wens van uw klant. Aangezien een cosybed pas na ontvangst van de bestelling naar uw wensen wordt gemaakt, kan deze niet geruild worden!.

De hoes is volledig en eenvoudig te verwijderen (rits) en te wassen op 30° met een mild wasmiddel en is geschikt voor de droger op het milde programma. We raden toch het gebruik van een desinfecterende spoeling van impresan of een ander bedrijf aan.

Zo houdt u de slaapplaats van uw hond en uw huis vrij van mijten!. Kies het bed dat groot genoeg is zodat uw hond voldoende ruimte heeft om zijn hoofd op het gebied los te maken en het cosybed in alle liggende posities te gebruiken.

Hoe groter u de mand kiest, hoe comfortabeler hij is voor uw hond, omdat hij niet alleen meer ruimte heeft, maar de bekleding ook veel beter wordt met de grootte van de mand. Omdat materiaal altijd meegeeft, zijn de afmetingen bij benadering.

De cosybed bereikt zijn volledige meting ca. 4-6 weken na transport bezinkt het en zet het uit in de breedte. De nieuwe cosybed easy air is erg handzaam in het onderhoud dankzij de nieuwe 360° rits.

We hebben het chill-probleem door een nieuwe. Vulling verhoogd door! de oude hoezen passen niet meer bij de nieuwe cosybed easy air!. Elk cosybed wordt pas op verzoek van de klant voor u geproduceerd na ontvangst van de bestelling.

U selecteert uw materiaal en wij produceren het cosybed voor u in de maat van uw keuze. Aangezien een cosybed meestal wordt gemaakt nadat de bestelling op de specificaties van uw klant is geplaatst, is deze uitgesloten van ruilen!.

5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën

Gezellig opgemaakte bedden appartement aan oostduinkerkse strand, oostduinkerke ideeën

Inspirerend Gezellig Opgemaakte Bedden Appartement Aan Oostduinkerkse Strand, Oostduinkerke Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.booking.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5X Paarse Accessoires Woonkamer Tips 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Winactie Studio Stationery Tijd Voor Een Koffie Met Vriendin 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 5X Oude Meubels Opknappen Tips 5X Planten Voor Binnen Tips 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën