Geweldig Give Aways Winnaars Nieuws Away Les3Elles Ideeën

Kies je voor de hoogwaardige manier om de winnaar van je weggeefactie bekend te maken? afhankelijk van de duur van je wedstrijd, bestaat het risico dat veel mensen vergeten zijn dat ze hebben meegedaan.

Het aankondigen van de winnaar dient dus als herinnering om opnieuw in contact te komen met uw bedrijf. In dit artikel laten we u zien hoe u op verschillende manieren een winnaar van een weggeefactie kunt aankondigen, compleet met voorbeelden en sjablonen ter inspiratie.

De beste manier om de winnaar van je winactie bekend te maken, is door je resultaten weer te geven in je wedstrijdwidget.

Wedstrijdbouwers zoals rafflecopter, gleam en rafflepress maken het bijvoorbeeld moeiteloos om de winnaar zo snel weer te geven als uw weggeefactie eindigt.

Als gevolg hiervan kan elke persoon die uw touchdown-pagina voor weggeefacties bezoekt oprecht zien dat het voorbij is en hoe ze op dezelfde manier interactie kunnen hebben met uw bedrijf.

U kunt deze optie automatisch toestaan ​​in rafflepress, de geweldige weggeefplug-in voor wordpress. Ga bij het samenstellen van je wedstrijd naar instellingen »algemeen en scrol omlaag naar het gedeelte weergaveopties.

Vink vervolgens het selectievakje "winnaars weergeven" aan en sla uw wijzigingen op. Wanneer uw wedstrijd ten einde loopt, kunt u een winnaar selecteren door gebruik te maken van de willekeurige winnaarsgenerator van rafflepress.

Daarna verschijnt de winnaar in je weggeefwidget en op de bestemmingspagina van je wedstrijd. Zoals we eerder opmerkten, vergeten sommige klanten misschien dat ze zijn ingevoerd, dus het opvolgen van een e-mailmelding is de perfecte manier om hen te herinneren aan hun deelname en de daaropvolgende overwinning.

Het is een nauwkeurige vuistregel om tot 1 week te wachten voordat de winnaar op je e-mail heeft gereageerd en zijn prijs heeft opgeëist.

Als je daarna nog niets van ze hebt gehoord, kun je elke andere winnaar trekken. Als je een wedstrijd op facebook aan het joggen bent, is het een slimme zet om de winnaar eerder te e-mailen dan dat je iets aankondigt op je facebook-pagina.

Dit zal je helpen om binnen de wedstrijdrichtlijnen van facebook te blijven. Het kan moeilijk zijn om de juiste manier te vinden om uw e-mail te formuleren, dus hier zijn een paar aanbevelingen over wat u moet opnemen:.

Zodra de winnaar van uw weggeefactie heeft geantwoord om hun prijs te claimen en getest is, moet u hun naam posten, u kunt de informatie delen met de mensen die niet succesvol waren.

In het begin zullen mensen ontevreden zijn over het feit dat ze geen winnaar zijn, dus dit is de perfecte mogelijkheid om een ​​troost te bieden om hen gelukkig te houden.

Dit voorbeeld van chrome industries laat zien hoe een kleine beloning voor het nemen van een fase een grote bijdrage kan leveren aan het aantrekken van loyale klanten.

Het is een goed idee om je e-maillijst in te delen, zodat wedstrijdinzendingen gescheiden zijn van verschillende abonnees.

Op die manier kun je een bepaalde e-mail schrijven en verzenden wanneer je in de toekomst een weggeefactie organiseert.

Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "wil je nog een kans om een ​​macbook air te zegevieren? klik hier om deel te nemen aan onze hedendaagse wedstrijd”.

Dit vergroot de kans dat deze gebruikers weer binnenkomen.

6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën

Give aways winnaars nieuws - away les3elles ideeën

Geweldig Give Aways Winnaars Nieuws Away Les3Elles Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.les3elles.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Quote Ideeen Letterbord Tips 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 6X Super Goed Wonen Studio Ideeën 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 5 Warme Kleuren Woonkamer Tips Om Je Interieur 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 De Echte Leuke Woonwinkels 15X Leukste In Eindhoven & Tilburg