Afbeeldingen Give Aways Winnaars Away KiesConnect Ideeën

We begrijpen dat weggeefberichten een zeer buitensporige mate van betrokkenheid krijgen. Hier is het bewijs, van een winactie die we zelf hebben gemaakt bij easypromos. Een gemakkelijke manier om de winnaars aan te kondigen, is door een nieuw bericht te publiceren wanneer de weggeefactie afloopt.

Probeer enkele van deze ideeën:. Wil je impact maken? kondig de winnaars van uw sweepstakes aan met een geanimeerde video en spannende geluidseffecten. Gebruik de uitzendmodus om direct een virale video te maken - geen bewerkingsvaardigheden vereist.

Als je niet de moeite wilt nemen om een ​​nieuw bericht te ontwikkelen, dan is er een eenvoudigere manier. Update je oorspronkelijke post van een winactie met een opmerking waarin het resultaat wordt uitgesproken.

Je kunt de winnaars taggen om hun aandacht te trekken. Als je geluk hebt, reageren ze zelfs op je opmerkingen of delen ze de post op hun verhalen. Volgens de nieuwste statistieken krijgen instagram stories meer betrokkenheid dan andere soorten posts.

Dus je kunt het geld niet vinden om geen verhaal of twee over je sweepstakes in te dienen. Tijdens de wedstrijd kun je aftellingen, herinneringen en groeirecensies over de weggeefactie delen. Als het eenmaal voorbij is, zijn stories het perfecte medium om een ​​winnaar aan te kondigen.

Als je er zeker van wilt zijn dat je winnaars de aankondiging hebben gezien, stuur ze dan een dm. Dm's werken goed als je maar een paar winnaars hebt om contact op te nemen. Als u echter op een veilige manier contactgegevens wilt verkrijgen of veel winnaars wilt hebben, is het minder ingewikkeld om de claim your prize-tool te gebruiken.

Vergeet niet om uw verschillende sociale netwerken te gebruiken om het resultaat van de sweepstakes aan te kondigen. Volg de weggeefactie op facebook, twitter en zelfs uw website en mailinglijsten.

De volgende keer dat u een weggeefactie organiseert, zijn al uw contacten afgestemd en klaar om deel te nemen!. Klaar om je eigen instagram-sweepstakes te maken? leer meer over de easypromos-app - en doe je eerste gratis weggeefactie.

Beïnvloeders en reclame- en marketingbedrijven werken samen om u auto's, contant geld en meer te geven. Niemand lijkt ooit te winnen. "wie wil er een voorgeladen stortingskaart van 20k usd + de luxe portemonnees die hier bij mij zijn afgebeeld", vroeg ze, terwijl ze een creditcard-emoji, vier uitroeptekens en twee mededelingen toevoegde dat het ooit een #advertentie was.

(een advertentie waarvoor precies? het is ingewikkeld. ) alle deelnemers moesten, zei jenner, ooit voldoen aan enkele tientallen andere instagram-schulden en commentaar geven op jenner's post. Terwijl ik naar het display tuurde, vroeg ik me af: wie wint deze dingen? het antwoord was moeilijk te achterhalen.

Ik begon rente te betalen voor instagram-weggeefacties zoals het resterende jaar van jenner, toen ik [bewerkte] uren per dag op mijn bank doorbracht, scrollend door instagram. Alle kardashians, behalve rob, hebben er ooit aan deelgenomen en hun volgelingen verleid met saint laurent-handtassen, luxe kinderwagens en creditcards die "vooraf geladen" waren met enorm veel dollars.

("meisje, dit ziet eruit als oplichterij", zei een commentator op een kylie jenner-weggeefactie die in november 2020 werd gehouden. "niemand wint deze ooit", zei een ander. ).

6X Het Beste Give Aways Winnaars Ideeën

Give aways winnaars away - kies-connect ideeën

Afbeeldingen Give Aways Winnaars Away KiesConnect Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.kies-connect.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue 5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën 5X Nisje In De Badkamer Ideeën 6X Make Up Tafels Tips 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 6X Interieur Met Balken Tips 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 5X Souterrain Badkamer Klassieke Portugese Stijl Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 4 Schommel In De Kinderkamer Schommels Kopen? Ze Zijn Universeel 5X Super Goed Zwarte Design Eetkamerstoelen Ideeën 5X Make Up Organizers Tips 5X Kleurtrend Roze Interieur Tips