Verzameling Glazen Potten Decoreren De Minituin In Pot Inspiraties Ideeën

Je kinderen hebben officieel geen extra excuses voor een rommelig aanrecht in de rustruimte met deze mason jar tandenborstelhouder. Houdt nauwlettend toezicht op het werk van onze redactie om ervoor te zorgen dat elk artikel wordt ondersteund door afhankelijk van onderzoek en voldoet aan onze hoge hoge normen.

Dit artikel is 27. 910 keer bekeken. Loraine houdt van kunst en kunstnijverheid en deed vroeger vrijwilligerswerk bij een elementaire tekenles. Ze vindt het heerlijk om leuke en moeiteloze knutsellessen te delen.

Zien is geloven, en wat ik je moet laten zien, zal je ongetwijfeld een gelovige maken - een gelovige in je vermogen om prachtige en nuttige items te maken van glazen potten. Toen ik mijn zoektocht naar creatieve projecten begon, had ik absoluut niet gedacht dat ik veel unieke ideeën zou vinden, maar ik was aangenaam verrast.

Ik vond projecten voor elk type container: containers voor babyvoeding en blikjes van halve pint, pint en kwart gallon, om nog maar te zwijgen van jam-, salsa- en pindakaaspotten. Hieronder vindt u een grote verzameling foto's en gedachten waaruit u kunt kiezen.

Scroll naar beneden en bekijk de hyperlinks naar de precieze instructies. Maak een koekjestrommel of een gepersonaliseerd vat om zo ongeveer alles te onderhouden. Dit zou een buitengewoon cadeau-idee zijn voor een leraar, moeder, vader of vriend.

Gebruik een woord of een gezegde om je emoties te categoriseren voor de ontvanger. Het enige wat je nodig hebt, is een container, een lijmpistool of een paar stickers in de vorm van een letter, en wat spuitverf.

Bezoek de lettered cottage om te zien hoe mooi en gemakkelijk deze uitdaging is. Je wilt niet begrijpen hoe je moet etsen voor dit project, je wilt gewoon wat etsoplosmiddel oppoetsen. Vooral leuk is de realiteit dat deze wasbaar zijn, niet alleen voor het uiterlijk.

Kijk hoe je deze kunt maken door a beautiful mess te bezoeken. Dit is een perfecte manier om te voorkomen dat snaarballen helemaal in de knoop raken. En ze zijn zo schattig! het lijkt alsof ze een lange sliert spaghetti opzuigen.

Een geweldige onderneming, ook voor kinderen. Vind de tutorial bij handmade charlotte. T-shirtgaren wordt gebruikt om deze gehaakte hoezen te maken die op kleine truien lijken. Je kunt gemakkelijk je persoonlijke t-shirtgaren maken met oude of ongewenste t-shirts die je bij de hand hebt.

Het haakpatroon staat bij lvly. Het is een heel gemakkelijke missie en zo schattig met het meegebrachte lint. Deze kleine sneeuwpop lijkt bijna koud met zijn pluizige sneeuwafwerking. Zet een kaars op batterijen in de binnenkant en hij gloeit! veilig overal in huis te gebruiken of aan de boom te bungelen.

Ga naar club chica circle voor de tutorial om deze winterverlichting te maken. Vergeet niet dat sneeuwmannen de hele winter geschikt zijn. Als het mogelijk is om aan te nemen dat een pompoen of een jack-o-lantern "elegant" is, dan is dat wat ik deze decoratie zou noemen.

Als je dit jaar op zoek bent naar een alternatief voor het snijden van pompoenen, denk dan eens aan dit knutselproject voor je halloween-feest. Vind de tutorial op chica circle. Een schokkende toevoeging aan de normale mason jar-vaas: mooie pailletten vormen een ingetogen en speciale decoratie voor een huwelijksceremonie, receptie of vakantiefeest.

Glinsteren de pailletten niet als kleine belletjes? vind de tutorial op it all begon met paint.

6X Uniek Glazen Potten Decoreren Ideeën

Glazen potten decoreren de minituin in pot - inspiraties showhome.nl ideeën

Verzameling Glazen Potten Decoreren De Minituin In Pot Inspiraties Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.showhome.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Een Collage Van Spiegels En Kunstwerken Decori & Art 6X Elegant Marokkaans Interieur Ideeën X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 4 Zelf Lampen Maken Een Spaarlamp (Stormlamp) 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 5 Vaas Decoratie Idee 25 Geweldig Ideeën Over Kerst Op Pinterest 5X Landelijke Interieur Ideeen Tips 4 Visgraat Houten Vloer + Scherpe Prijsgarantie! 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6X Leen Bakker Decoraties Tips 6X Roze Interieur Inspiratie Tips 5 Design Trends Voor De Slaapkamer Ideeën 5X Landelijk Huis Nyc Tips 6X Tips Muur Verven 6X Meubels Van Sloophout Tips