Nieuw Google Hoofdkantoor Dublin Dublin, Ireland January 30, 2017 The European Headquarters Of Ideeën

Londen — google heeft besloten niet langer door te gaan met plannen om een ​​kantoor in ierland te huren met genoeg huis voor 2. 000 medewerkers.

Gevestigd in het docklands-gebied van dublin, waar enorm veel mensen voor amerikaanse techreuzen werkten voordat de coronaviruspandemie toesloeg, omvat de zeven verdiepingen tellende werkplek 202.

000 vierkante voet industriële ruimte. Het gebouw werd ooit gebruikt als sorteerwerkplaats door middel van de ierse staatspost, an post. Het werd ontwikkeld via marlet property group voordat het in juni 2019 voor 240 miljoen euro ($ 282 miljoen) werd verkocht aan het singaporese vastgoedfonds mapletree investments.

Een google-woordvoerder zei: "na heel veel wikken en wegen heeft google besloten om op dit moment niet verder te gaan met het huren van het sorteerkantoor.

". Google weigerde te zeggen waarom het zich uit de deal heeft teruggetrokken, maar het zei dat het "toegewijd is aan ierland" en dat het "zal blijven investeren" in zijn ierse activiteiten.

Ierland is een fundamentele hub geworden voor bedrijven als google, apple en facebook. Veel amerikaanse bedrijven vestigen hun europese hoofdkantoor in het land, dat lagere organisatiebelastingen heeft dan het vk.

De docklands-omgeving in dublin is al de thuisbasis van een andere gigantische google-werkplek en een facebook-kantoor. Veel van de werknemers van google in ierland werken in klantenservicefuncties en het is aannemelijk dat google heeft besloten dat het helemaal goed is dat ze vanuit huis werken.

Google, dat wereldwijd ongeveer 200. 000 mensen in dienst heeft, had oorspronkelijk gezegd dat werknemers ervan uit moesten gaan dat ze in januari 2021 weer op kantoor zouden komen.

In mei breidde google-topman sundar pichai het thuiswerk van de zoekgigant uit. "om werknemers de mogelijkheid te geven vooruit te kijken, breiden we ons wereldwijde vrijwilligerswerk uit van huishoudelijke keuze tot 30 juni 2021 voor functies die niet op kantoor willen zijn", zei pichai.

Dublin is al vele jaren de thuisbasis van het europese hoofdkantoor van google en we zijn er trots op dat we ook een van onze informatiefaciliteiten in de stad hebben gebouwd.

In september 2011 kondigden we aan dat we 75 miljoen euro zouden investeren om een ​​magazijn op een industriële website online in west dublin om te bouwen tot onze 1/3 energie-efficiënte statistiekkern in europa.

Tot op heden hebben we ongeveer € 500 miljoen geïnvesteerd om datafaciliteiten op onze locatie in dublin te bouwen en te exploiteren. De faciliteit, die in september 2012 operationeel werd, heeft een geavanceerde luchtkoelingsmachine die profiteert van het ierse klimaat om ervoor te zorgen dat onze servers soepel blijven draaien.

Hierdoor heeft het archiefcentrum geen dure, energieverslindende airconditioning nodig. Dit maakt deel uit van ons streven om zo min mogelijk energie te verbruiken en op een milieuverantwoorde manier te werken.

5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën

Google hoofdkantoor dublin dublin, ireland - january 30, 2017: the european headquarters of ideeën

Nieuw Google Hoofdkantoor Dublin Dublin, Ireland January 30, 2017 The European Headquarters Of Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.123rf.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën X Schoenen Opberg Ideeen Tips 4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Inspiratie Openhaardhout Opslag Tips 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën X Moderne Klassieke Woonkamer Tips 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Wonen Scandinavische Stijl Inrichting Woonstijl 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 6X Verzameling Eames Lounge Chair Ideeën 6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 6X Kussentjes Op Bed Tips