Super Goed Gordijnen Als Deur Tochtgordijnen Voor O.a. De Voordeur Ideeën

Gelukkige maandag! ik zag vorige week nogal wat lieve opmerkingen en vragen over het gordijn dat in een deuropening van mijn entree hing.

Dus ik dacht dat ik net zo goed de vragen kon beantwoorden en ook een publicatie ter inspiratie kon doen!. Ik was vergeten dat ik dit gordijn nog niet eerder had genoemd, maar ik heb het virtueel opgehangen tijdens de feestdagen! het gordijnidee was er een waar ik al lang over nadacht, maar ik wist gewoon niet zeker of ik het moest doen of niet.

Toen ik dat mooie grijs gestreepte gordijnpaneel met de pompons bij target vond, dacht ik: ik kan het net zo goed een keer proberen!.

Het paneel wordt opgehangen aan een eenvoudige witte drukstang (zoals deze), dus het is prachtig, moeiteloos om mee te nemen als we besluiten dat we er niet de voorkeur aan geven.

Ik heb het gordijn net weer vastgebonden met een touwtje en een bekerhaak, mooi!. Het is misschien niet ieders kopje thee of werk in elk huis, maar ik ben er dol op en het is niet langer permanent, dus waarom niet?.

We hebben zoveel opties overwogen voor die deuropening, bestaande uit het volledig afmuren van de opening (en het creëren van een nieuwe slaapkamer / badkameringang), het plaatsen van een nieuwe deur daar, of een combinatie van het aanleggen van een nieuw toilet en deurgebied.

Al onze master-/badkamerideeën liggen nog steeds op tafel (en ik zal binnenkort nieuwe ideeën delen). Omdat we nog steeds niet hebben bepaald wat of wanneer (of als) we een grotere verandering gaan doorvoeren, was het gordijn voor nu een eenvoudige oplossing.

Het gordijn loste vrijwel een paar problemen op, het was handig om te doen en de financiën klopten! het maakte onze hal een stuk gezelliger en stiller en gaf de ruimte een beetje persoonlijkheid.

Het gordijn creëert de zichtbare ingang naar de "master suite" en biedt wat meer privacy als we gasten hebben.

Vaak heb ik het gevoel dat we het oplossen van versierings- en schetsproblemen veel te ingewikkeld en te duur maken.

Zelfs als er een "betere" of meer ideale manier is om iets te doen, vind ik het gewoon geweldig als er een eenvoudigere oplossing wordt gebruikt.

In sommige van onze historische huizen hebben we ook gordijnen opgehangen in deuropeningen. Ik veronderstel dat ze kunnen helpen om ruimtes te definiëren of te scheiden, een charmant designstatement te maken en een tochtige deuropening gezelliger te maken.

Hoe lang we het ook over dit onderwerp hebben, ik denk dat je misschien zou genieten van andere foto's voor gordijnen in deuropeningen.

Verhoog onmiddellijk elk raam in uw huis met dit eenvoudig stijlvolle enkele gordijnpaneel! dit effen gekleurde gordijn is gemaakt van polyester en heeft een gegolfde kop van 3 inch en een op maat gemaakte zoom aan de achterkant voor een hedendaagse touch.

Een handig zakje voor de hengel maakt installatie een fluitje van een cent, terwijl een onderzoom van 3 inch voor een op maat gemaakte afwerking zorgt.

De handige verduisteringsfunctie houdt het licht uit je kamer, dus voel je vrij om dit weekend laat uit te slapen - we zullen het niet vertellen.

Als het tijd is voor een opfrisbeurt, kunnen deze gordijnen in de machine worden gewassen voor ongecompliceerd onderhoud.

5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën

Gordijnen als deur tochtgordijnen voor o.a. de voordeur ideeën

Super Goed Gordijnen Als Deur Tochtgordijnen Voor O.a. De Voordeur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : curtain-company.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 4 Gordijnen Veranderen Je Inrichting Prijzen Voor Verduisterend Gordijn Op Maat 5X Interieur Design Woonkamer Tips X Natuurlijke Materialen Interieur Tips 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 5X Geweldig Budgettips Voor Studenten Ideeën 5X Thuis Bioscoop Maken Tips 4 Accessoires Voor De Woonkamer Woonaccessoires En Decoratie Bestel Je Online 1X Oude Houten Kratten Tips 6X Kleine Woonkamer Inrichten Tips 5 Zweeds Interieur Voorbeelden Scandinavisch Interieurdesign 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 5X Lange Tv Meubel Tips