Afbeeldingen Graffiti In Huis Huiskinderkamer Ideeën

Het graffiti house, geplaatst aan brandy road 19484 in de oostelijke wijk brandy station, virginia, zou met hulp van de brandy station foundation in 1858 zijn gebouwd.

Het is een van de weinige woningen in het dorp die eerder zijn gebouwd dan de amerikaanse burgeroorlog om tot op de dag van vandaag intact te overleven.

Het huis is prachtig vanwege de graffiti uit de burgeroorlog op veel van de muren. De gevonden graffiti bevat namen, tekeningen, namen van eenheden en inscripties die door soldaten zijn achtergelaten.

[3]. Vanwege de regio aan de orange & alexandria railroad en de carolina road, het huis, dat minder dan 0,25 mijl (0,40 km) van het instructiedepot was, is een concept waarbij de stichting zowel een commercieel gebouw als een woning is geweest.

De stichting meldt dat sommige graffiti is verwijderd of vernietigd, maar er is niettemin aanzienlijke graffiti over. Nieuwe graffiti was pas in december 2010 gevonden.

[4]. De residentie was tijdens de burgeroorlog eigendom van james barbour (broer van de president van de spoorweg, john s. Barbour jr. ), maar het hoofdgebouw van de familie barbour stond vroeger op een heuvelrug ongeveer 2,4 km naar het zuiden (en gedurende de hele strijd werd gebruikt door de zuidelijke generaal jeb stuart).

Barbour maakte tot januari 1863 deel uit van het team van arbeiders van luitenant-generaal richard s. Ewell. Vanwege de strategische ligging dicht bij de spoorlijn, werd deze residentie ooit tijdens de burgeroorlog drastisch gebruikt door zowel het union army als het confederate states army.

Confederaten gebruikten het als een onderwerp gezondheidscentrum gedurende de battle of brandy station en op andere momenten wanneer gevechten plaatsvonden in het gebied.

Het werd waarschijnlijk gebruikt als veldhospitaal voor gewonde soldaten die per trein werden geëvacueerd na de battle of first bull run of first manassas.

De vroegste graffiti in de residentie dateert van de tweede manassas-campagne in augustus 1862, toen de legers culpeper county doortrokken. Om het graffiti house te zien zoals het was toen de brandy station foundation het kocht, klik hier.

Gezondheidsfaciliteit door gebruik te maken van elke unie en zuidelijke strijdkrachten. De muren van de tweede verdieping bevatten inscripties, tekeningen, berichten en handtekeningen van soldaten uit de burgeroorlog, waardoor de naam "graffiti.

Graffiti house is elk een huiselijk gezin en een weloverwogen leer over stedelijk hergebruik. Bij het herwerken van wat ooit een magazijn was, creëert de inzichtelijke nauwkeurigheid van durack architects een introspectief huis dat de natuurlijke factoren omarmt en de voorgaande weldadige volumes gebruikt om momenten van vertrouwde intimiteit te creëren.

Op een dag in februari werd kelly woodruff wakker en ontdekte dat een muurschildering leek op een huurwoning die eigendom was van haar vader in barton hill, een van de meest achtergestelde gebieden van bristol.

"we waren allemaal buitengewoon opgewonden op die eerste dag", zegt ze. "toen het ooit werd gevalideerd als banksy, werd het echter een feit. ".

5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën

Graffiti in huis huiskinderkamer ideeën

Afbeeldingen Graffiti In Huis Huiskinderkamer Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.kinderkamer-graffiti.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 4X Kussens Met Dieren Tips 5X Toilet Interieur Opfrissen Tips 5X Opbergdozen In Huis Tips 5 Winactie Wonen Lef Leuk Vind Jouw Woonst In Een Ander Huis! 5X Prachtig Diy Kerstdecoratie Ideeën 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6X Prachtig Favoriete Eetkamertafel Ideeën 5 Ideeen Voor Het Plafond Eigen Fotos In Interieur Meubels Haard Diy Zicht Op De Natuur 4 Goud Dip Met Kerst Diy Een Gouden Westwing 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 6X Planten Modern Interieur Tips 4 Zwarte Vloer Woonkamer