Uniek Grote Gaatjesbord Muur Diy Pronkrek Van Gaatjesboard My Simply Special Ideeën

Deze wandtherapie met pegboard is ideaal voor elk huis! omdat de houten pinnen onderling verwisselbaar zijn, kun je naar hartenlust mixen, matchen en personaliseren, het is het decorequivalent van de stapeleenheden uit de jaren 80! dit extra grote ophangbord kan worden gebruikt als planken, om kunst op te hangen en als een locatie om je rugzak en portemonnees te bewaren.

Dit pegboard is een van de projecten die ik heb gemaakt in het huis van aspyn ovard, je kunt de hele make-over hier zien!. De toegangsmuur in apsyn's was ooit enorm.

Het is lang en enorm en verkleind iets dat ze daar probeerde te plaatsen. Voel je dat ook wel eens in je huis? er gaat niets boven een kunstwerk van 4 × 4 dat eruitziet als een postzegel om je decordromen te laten leeglopen.

Als je een groot gebied hebt gekregen om te vullen, maar je je afvraagt ​​​​hoe je het precies moet doen, dan is deze pegboard-onderneming iets voor jou!. Begin met het uitzoeken van de afstand tussen je gaten, je kunt ze zo dicht bij elkaar of zo ver opzij doen als je wilt! ik dacht dat mijn gaten 6 "uit elkaar wilden zijn om de look te krijgen die ik wilde.

Om ze op het triplex te centreren, verdeelde ik mijn lengte van 6 "door twee en begon daar. Dit betekende dat mijn eerste en laatste rij gaten 3 "van de rand waren.

Een factor om rekening mee te houden, is dat het sjabloonpenbord mogelijk raar zou meten. Merk op de onderstaande afbeelding op dat de opening is gemarkeerd op het 3e gat, maar mijn meetlint hangt meer dan 1/2 ".

Dat komt omdat voor een of ander motief het pegboard niet precies 4 "is, het is dichter bij 3" 11", dus ik had een toeslag van 1/2 "die ik nodig had. U houdt hier rekening mee wanneer u uw multiplexplaten markeert.

Ik ging door en markeerde elke 6e opening horizontaal en verticaal met een stift. Dit gaf mijn mijn 6 "afstand die ik wilde. Toen ons hout eenmaal was gestapeld en de gatengeleider was geplaatst (onthoud je 1/2 "-toeslag waar we het eerder over hadden!) court en ik namen elk een kruiskopschroevendraaier en markeerden elke plek door op de stop van de schroevendraaier te tikken met een hamer.

Wees niet bang om het een exacte mep te geven! het doel hiervan is om het triplex te markeren, zodat het onmiskenbaar de plaats is waar uw gat moet zijn!. Het moeilijkste deel van deze opdracht is ervoor te zorgen dat je boor op een stand van negentig graden blijft terwijl je je gaten boort.

Deze tool van rockler ziet er freaking briljant uit. Helaas hadden we er geen en moesten we zelf een informatie maken. We gebruikten een paar uitzonderlijke maten sloophout en creëerden een hoekzak die de boor recht naar beneden leidde.

De langere delen stabiliseerden het zodat het niet facet opzij kon wiebelen, en de verticale stukken waren de echte gids. Dit is een handige mal om te maken!.

5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën

Grote gaatjesbord muur diy: pronkrek van gaatjesboard - my simply special ideeën

Uniek Grote Gaatjesbord Muur Diy Pronkrek Van Gaatjesboard My Simply Special Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.mysimplyspecial.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 5 Verticale Tuin Aanleggen Verticaal Tuinieren Is Geniaal En Sierlijk 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5 Vormige Tuin Benedenwoning 2X Tuinontwerp Grote Tuinen Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5X Ruitjes In Interieur Tips 5X Leuke Goedkope Meubelwinkels Tips 5X The Jane Antwerpen Tips 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5X Kinderkamer Warme Tinten Tips