Inspirerend Grote Robuuste Eettafel Tafel Olm Hout Met Trapezium Poten Tische Looiershuis Ideeën

■ fineer/houtlook: houtfineer is vaak een extra voordelig alternatief voor massief hout. Hier wordt een zeer dunne laag massief hout (of stof bedrukt om op hout te lijken) op een triplex of andere houten kern gelijmd.

Om passend fineer waar te nemen, zoekt u naar tafels met duidelijk gelabelde kerninterieurs, zoals ovengedroogd hardhout. Een manier om meer kosteneffectieve fineren te herkennen, is door onder het bureau in de winkel te lijken.

"als alleen de buitenkant klaar is, maar de onderkant eruit ziet als een apart materiaal, verlaagt de fabrikant de kosten", opperde de heer dyer. "zorg ervoor dat spaanplaat zegt dat het carb-compatibel is, welk potentieel het de emissietests overtreft", zegt thomas russell, senior redacteur bij de ondernemingspublicatie furniture today.

En je kunt de verkoper constant vragen waar de tafel precies van is gemaakt - als ze het niet zeker weten, is dat een roze vlag, zegt meneer dyer. U kunt verwachten dat u minder dan $ 500 betaalt voor een veel goedkoper fineer, maar de duurdere gaan in de duizenden.

■ steen en steen-look: stenen tafelbladen kunnen bestaan ​​uit marmer, kwartscomposiet of gegoten steen (zoals cement). Steen gaat lang mee, maar kan poreus zijn en vlekken gemakkelijk opnemen.

"afhankelijk van hoe het is gemaakt, kan het afbrokkelen of barsten", zei mevrouw hirschhaut, en als dat eenmaal gebeurt, kan het moeilijk of onmogelijk te repareren zijn.

Ze kunnen bovendien behoorlijk zwaar zijn. De prijs van steen kan zeker variëren - met cement bedekte delen kunnen minder dan $ 500 bedragen, maar met marmer bedekte delen zullen in de duizenden lopen.

■ glas: glazen tafelbladen kunnen heldere, matte of getinte versies bevatten. Ze zijn enorm goedkoper en "kunnen een gevoel van huis en openheid creëren", zei mevrouw hirschhaut.

Hoewel glas niet gevoelig is voor vocht, kan het door hitte afbrokkelen, krassen of barsten. Het suggereert ook elke vingerafdruk. Een geschikt glazen bureaublad kan lang meegaan als je nu niet te onhandig bent, maar het zal er snel slecht uitzien als je de neiging hebt om de randen af ​​​​te breken of het tafelblad te krassen.

U vindt grote tafels met een glazen blad onder de $ 750. ■ metaal: metaal, samen met roestvrij staal, messing, zink en gelakte of geverfde varianten hiervan, wordt vaker gebruikt voor tafelonderstellen dan voor bladen.

"metaal is duurzaam en niet meer zonder moeite beschadigd", zei mevrouw hirschhaut. Maar vanwege zijn hogere glans geeft het elke vingerafdruk aan en kan het buitengewone reinigingsgereedschappen vereisen.

Ook kunnen geverfde metalen moeilijk te repareren zijn. Deze kunnen minder duur zijn dan houten tafels, hoewel het zeldzaam is om een ​​volledig metalen eettafel te vinden voorbij de tafels van nutsbedrijven.

5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën

Grote robuuste eettafel tafel olm hout met trapezium poten - tische looiershuis ideeën

Inspirerend Grote Robuuste Eettafel Tafel Olm Hout Met Trapezium Poten Tische Looiershuis Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.looiershuis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inrichten Kamer Ideeen Tips 6X Interieur Landelijk Wonen Tips 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6X Ton Sur Tips 4 Bankje In De Hal Grote Vierkanten Krukken Opvallend Tekstil Leren 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5X Trendkleur Diep Blauw Tips X Mooi Wit Interieur Tips 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6X Oven Schoonmaken Tips 4 Diy Ikea Moppe Kastje How To Update Your From For Less! 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 5X Marokkaanse Zelliges Tegels Tips 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën