Verzameling Grote Ruimte Inrichten Montèl Een Ideeën

Het is handig om te smachten naar een groter huis als je in een klein huis woont, maar enorme kamers bieden een aantal van hun persoonlijke uitdagingen, en dat is wat we vandaag zullen aanpakken.

Of je nu op een loft woont, een woonkamer hebt met buitengewoon hoge plafonds of gewoon veel huis te vullen hebt, deze 13 ideeën kunnen je helpen om je kamerervaring evenwichtig en comfortabel te maken.

1. Strategisch regio hoge potplanten. Vul verticale piek in kamers met hoge plafonds of vul kale, eenzame hoeken met potbomen.

Zolang je ruimte voldoende licht krijgt om aan de behoeften van de plant te voldoen (controleer bij je tuinhuishoudboekje voor richtlijnen en aanbevelingen), kun je echt niet fout gaan met het plaatsen van een grote kamerplant.

Drie ruil je salontafels voor oversized voetenbankjes. Grote opstellingen kunnen een beetje leeg aanvoelen als er te veel afstand is tussen de bank en de salontafel.

Het kiezen van een grote gestoffeerde poef in plaats van een gewoon espressobureau zal die kloof dichten en tegelijkertijd zachtheid toevoegen.

4. Rond een enorm zitschema af met een paar x-banken. Verscholen voor het vuur of op een lege plek tegenover een paar fauteuils, kunnen deze veelzijdige kleine stoelen ook worden gebruikt als voetenbankjes of bijzettafels.

5. Gebruik een daybed als roomdivider. In een zeker grote woonkamer wilt u misschien ook twee volledige zithoeken creëren.

Markeer de scheiding met behoud van de vlotter tussen de twee zones met meubels waar je zonder problemen overheen kunt kijken: een daybed, bank of chaise longue is een goede optie.

6. Bepaal zones met een consoletafel. Een ander alternatief om delen van een enorme woonkamer af te scheiden, is uw bank in het midden van de kamer te laten zweven en een consoletafel er achter te plaatsen.

7. Voeg gezelligheid toe met een scherm. In een grote, open ruimte wilt u misschien ook een gebied creëren dat meer bedekt en intiem aanvoelt - decoratieve monitoren zijn hiervoor uw maat.

Gedeeltelijk opgevouwen en achter uw bank geplaatst, zal een beeldscherm de indruk wekken van een kleinere kamer zonder de zweven van de kamer te stoppen.

Acht comfortabel een grote ruimte vullen met een l-vormige doorsnede. Grote, moderne ruimtes zijn bijzonder geschikt voor een prachtige grote l-vormige bank.

Dit stuk schreeuwt om troost!. 9. Gebruik een l-vormige doorsnede als roomdivider. Een andere prachtige plek voor uw l-vormige bank is tussen twee zitgedeeltes of het verdelen van woon- en eetgedeelte in een open ruimte.

10. Vul een levenloos muurgebied in plaats van het leeg te laten. In een gigantische ruimte is het bijna altijd van hoge kwaliteit om meubels van de muren te trekken en knusse opstellingen dichter bij het midden van de ruimte te ontwikkelen.

Het probleem is dat dit een groot deel van de muur kaal kan achterlaten - laat het niet verloren gaan!. Een onfeilbare combinatie is een consoletafel die tegenover de kale muur is geplaatst met een paar banken eronder en een netjes raster van frames erboven.

6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën

Grote ruimte inrichten montèl – een ideeën

Verzameling Grote Ruimte Inrichten Montèl Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.montel.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Eettafel Met Verschillende Stoelen Hoe Verstel Je In Een Handomdraai Eetkamerstoelen 6X Minimalistisch Appartement Stockholm Tips 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5X Shutters Als Raamdecoratie Tips 4 Duurzaam Wonen Drie Maanden Verduurzaming Van De Woning 6X Kaars In Fles Tips 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 6X Meubels Van Sloophout Tips 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5X Pastel Muur Inspiratie Tips 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën