Afbeeldingen Grote Spiegel Huis 12X Ideeën

Spiegels zijn multitaskers. Ze zorgen er niet alleen voor dat u er goed uitziet, maar ze kunnen uw kamers ook groter, lichter en beter doen lijken. Hier zijn een paar ideeën over hoe je spiegels kunt gebruiken om elke kamer in je huis radicaal te veranderen:.

Als je een kleine kamer zonder ramen hebt, gebruik dan een replica die verkleind en ingelijst is om een ​​raam na te bootsen. Dit opent de ruimte en voorkomt een gevoel van claustrofobie.

De raamspiegel zal ook dienen als een centraal punt in de kamer. (afbeelding door middel van hgtvhome. Com). Zoals deze artistiek gesneden replica laat zien, wil de spiegel niet worden ingelijst om de indruk van een raam te wekken.

(afbeelding via potterybarn. Com). Spiegels in de keuken? ja inderdaad! een goed geplaatste spiegel kan een gevoel van ruimte creëren in wat meestal een van de kleinste kamers in huis is, terwijl het koken van het avondeten een genot wordt.

Dat gezegd hebbende, als mijn keuken er zo uit zou zien, zou ik zeker niet zeuren over koken. (afbeelding via drawhome. Com). Een spiegel in de keuken kan een kok helpen om te kijken naar wat er in de eetzaal achter hem gebeurt.

Het kan ook het fantasma creëren van een raam dat uitkomt op de kamer erachter. (afbeelding via themakerista. Com). Krijg deze look: premier bath & keuken, 3201 cleveland ave. , santa rosa.

Premierbathandkitchen. Com. Een hoge spiegel trekt de aandacht naar boven, waardoor de kamer meteen ruimer aanvoelt. Er is een veelvoud aan nette optische illusies die kunnen worden gecreëerd met hoge, slanke spiegels.

Deze spiegel is strategisch geplaatst in een kleine nis. Door het stenen werk er tegenover te reflecteren, creëert de spiegel de illusie van een doorgang naar een andere kamer. Krijg deze look: sonoma country antiques, 23999 arnold drive (hwy 121), sonoma.

Sonomaantiques. Com. De gang is meestal het smalste, zwakste gedeelte van elk huis. Deze artistieke verzameling zeshoekige spiegels transformeert effectief wat in elk ander geval een saai en eenvoudig onderdeel van het huis had moeten zijn.

(afbeelding door middel van levi hobbs). Deze gang weerspiegelt het welkome verkeer door de ingang te gebruiken, waardoor het zowel een nuttige als esthetische toevoeging is. Krijg deze look: williams en sonoma, 605 broadway, sonoma.

Www. Williams-sonoma. Com. Als spiegels je favoriete verzamelobject blijken te zijn, laat ze dan samen zien om karakter aan een kamer toe te voegen en om mild te reflecteren in uitzonderlijke richtingen.

(afbeelding via flikr).

5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën

Grote spiegel huis 12x inrichting-huis.com ideeën

Afbeeldingen Grote Spiegel Huis 12X Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.inrichting-huis.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Studio Hear Tips 6X Chique Badkamer Ontwerp Mooie Materialen Ideeën 4 Feng Shui Woonkamer Tips Twee Kleurrijke Voorbeelden Van In Huis Woonkamer Zwart Wit Interieur Inspiratie Geel 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën X Moodboard Stay Determined Tips 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 6X Plank Met Decoratie Tips 6X Luxe Interieur Woonkamer Tips 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 1X Nieuw Interieur Woonkamer Tips 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën