Mooi Gympaard In Interieur Vintage Gym Paard Turn Bok, Gymnastic Horse, Ideeën

Er is een verscheidenheid aan gympaarden te koop op 1stdibs. Elk van deze speciale paarden van de gezondheidsclub is ontwikkeld met prachtige zorg, vaak het gebruik van dierlijke poriën en huid.

Gympaarden zijn al lang populair, met oudere edities te koop vanaf de negentiende eeuw en nieuwere versies die tot de 20e eeuw zijn gemaakt. Gympaarden zijn meestal populaire meubelstukken, maar mid-century modern.

De veelzijdige buitenspeeltoestellen voor de achtertuin zijn geschikt voor klimmen, paardrijden, voltige en gymnastiek. De manen en staart van het tuinpaard kunnen gestyled worden. Het stabiele roba buitenpaard is gemaakt van weerbestendig en milieuvriendelijk massief hout uit duurzame bosbouw en geglazuurd grijs.

Het voltigepaard is een stevig, stabiel paard, ideaal voor buitenspelen voor paardenliefhebbers van alle leeftijden. Achterklep van 89 cm totale afmetingen: hxbxd: 156 x 51 x 139 cm. De stevig ingezette manen en de mooie staart voor het knippen en vlechten geven een echt paardengevoel.

Het paard kan worden uitgerust met wijdverspreide zadels en hoofdstellen. Het paard is ontwikkeld in duitsland volgens de huidige veiligheidsnorm en71-1:201, a1:2018. De gebruikte materialen zijn getest op onveilige stoffen en gecertificeerd.

Dit is een ongewoon stuk, een geüpcycled fitnesscentrumpaard dat is uitgegroeid tot een bank. Het is een zwaar en stabiel stuk, de hoofdstructuur is gemaakt van de grenen panelen van het gympaard, de gigantische vierkante holle poten zijn in een perspectief geplaatst om een ​​zeer stevige en ondoordringbare basis te geven om op te zitten.

De bovenkant is gemaakt van grenen en is licht gewatteerd en beschermd in verouderd vintage bruin gekleurd leer. Het biedt plaats aan twee mensen en is comfortabel en diep, een ideaal pronkstuk voor een hal, keuken of eetkamer.

De grenen voet heeft hier en daar lichte vlekken en stoten en sporen van historische houtwormschade. Gymnastiek is een spel dat bestaat uit lichamelijke trainingen die balans, kracht, flexibiliteit, behendigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen vereisen.

De bewegingen die bij het turnen betrokken zijn, leveren een bijdrage aan de verbetering van de spiergroepen van armen, benen, schouders, rug, borst en buik. Gymnastiek vorderde van trainingen die werden gebruikt met de hulp van de historische grieken die de mogelijkheden voor het op- en afstappen van een paard omvatten, en van circusprestaties.

Het woord gymnastiek is afgeleid van het veel voorkomende griekse bijvoeglijk naamwoord γυμνός (gymnos), [2] door middel van het verwante werkwoord γυμνάζω (gymnazo), waarvan de betekenis is "naakt trainen", "train in gymnastiek", normaal gesproken "trainen , om te oefenen".

[3] het werkwoord had deze betekenis vanwege het feit dat atleten in historische tijden naast kleding oefenden en streden. In 2006 werd een nieuw puntensysteem voor artistieke gymnastiek ingevoerd.

Met een a-score (of d-score) als moeilijkheidsscore, die vanaf 2009 is gebaseerd op de acht best scorende elementen in een hobby (exclusief vault). De b-score (of e-score), is de score voor uitvoering en wordt gegeven voor hoe goed de competenties worden uitgevoerd.

[13].

5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën

Gympaard in interieur vintage gym paard turn bok, gymnastic horse, ideeën

Mooi Gympaard In Interieur Vintage Gym Paard Turn Bok, Gymnastic Horse, Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : bestwelhip.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X 75X Badkamers Voorbeelden Ideeën 5X Schilderijen In Huis Tips 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 6X Krukjes Met Vacht Tips 6X Perfecte Ibiza Tuin Tips 5X The Jane Antwerpen Tips 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën 5X Olijfgroen In Huis Tips 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 4 Beste Tips Kiezen Spa De Meest Overweldigende 10 Plekken Om Te Bezoeken In 2021 5 Uggs Interieur Collectie Sneaker Naturale Donna Mezzosangue 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën