Elegant Haardhout Opslag Binnen Kaminholzregal Mit 2 Ablagen Ideeën

Heb je een locatie nodig om je brandhout te bewaren, naast dat je woonkamer er een puinhoop uitziet?. Deze ideeën voor het opslaan van brandhout binnenshuis helpen je bij het kiezen van het beste rek voor je brandhout, waardoor je huis mooi blijft zonder dat je kapot gaat voor de feestdagen.

Hoewel veel doe-het-zelf-opslagplannen voor brandhout gericht zijn op brandhoutschuren of afdaken, hebben velen van ons ook ergens binnen nodig om ons brandhout te winkelen.

Je gaat niet elke keer naar buiten als je een blok op het vuur wilt gooien!. Er is bovendien het feit dat je ergens binnenshuis je brandhout wilt laten drogen, en deze gedachten over brandhoutopslag doen het!.

Verschillende van deze hebben ook de toegevoegde bonus dat ze op wielen zitten, dus als je een feestje geeft of ervoor kiest om dingen uit de buurt van kinderen te houden, hebben we je gedekt!.

Het beste van alles is dat we geen honderd projecten naar je gooien en hopen dat een of twee voldoende zijn - ze worden allemaal via mij samengesteld!.

Minimalistisch in termen van ontwerp, prijs en constructie, deze op pijpen gebaseerde brandhouthouder is een ideale weekenduitdaging die gemakkelijk te bouwen, gemakkelijk te onderhouden en oogvriendelijk is.

Kirsten van dunn lumber leidt je stap voor stap door de manier - en visuele beginners staan ​​​​voor een echte traktatie. Deze uitdaging wordt geleverd met 19 snapshots om je door deze indoor brandhouthouder te slenteren, en een schema voor de sanitaire leidingen om ervoor te zorgen dat je begrijpt wat je doet!.

Dunn schat dat de tijd die nodig is om dit project te voltooien ongeveer twee uur is, maar dit is zo handig dat zelfs een beginner dit in een middag samen wil doen.

Als een geïntroduceerde bonus staat deze brandhoutopslag op wielen! ja, ze hebben deze op zwenkwielen gezet, zodat je hem gemakkelijk door de woning kunt rijden waar je hem wilt laden, of hem gewoon uit de weg kunt halen als de kinderen aan het spelen zijn.

Heb je een zithoek nodig en een plek om je brandhout te bewaren? deze robuuste bank is ontworpen om buiten te worden geplaatst om de sneeuw en regen van het brandhout te behouden, maar kan ook binnen worden bewaard, afhankelijk van uw esthetische voorkeuren.

Lowes schat dat deze tussenbank voor brandhout ongeveer een dag nodig heeft, hoewel dit met een beetje hulp natuurlijk aanzienlijk kan worden verminderd.

En natuurlijk, omdat het lowes is, wordt deze banklay-out voor brandhoutopslag geleverd met een diep detailniveau, een heleboel foto's en allerlei soorten suggesties om je op het goede spoor te houden.

5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën

Haardhout opslag binnen kaminholzregal mit 2 ablagen ideeën

Elegant Haardhout Opslag Binnen Kaminholzregal Mit 2 Ablagen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : relaxdays.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Elegant Leukste Ledikanten Ideeën Zelf Boekenkast Maken Een Of Boekenplank 5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 5X Verbazingwekkend Cognac Leren Eetkamerstoelen Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën 6X Mint Groen Interieur Tips 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 6X Inrichten Mini Balkon Tips 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën