Nieuw Haardhout Opslag Binnen Rundes Kaminholzregal Ideeën

Een van de uitzonderlijke zaken die uit haar website kwamen, is dat de gemeenschap die zich om haar heen heeft gebouwd, ook hun gemakkelijk te maken meubels begon te delen!.

Paulo bouwde deze opslagcontainer voor brandhout binnenshuis als een decoratieve opslagoptie voor brandhout voor het nieuwe huis van zijn broer. Paulo nam zelfs de indeling van de barn door console van ana white en bedacht het opnieuw als een opslag voor brandhout voor zijn nieuwe pad - slim! het zorgt ook voor een toegankelijke stoel voor evenementen dankzij de platte bovenkant.

Deze weekendmissie duurt naar schatting ongeveer 10-20 uur (afhankelijk van de ervaring) en kost je net iets minder dan $ 100 aan materiaal. Een snel en eenvoudig project, dit rek is bovendien fantastisch efficiënt dankzij de luchtstroom onder de stammen, die voorkomt dat de onderste stammen nat worden wanneer ze buiten worden geplaatst, terwijl wordt voorkomen dat uw grond door de stammen heen vlekt wanneer ze binnen worden geplaatst.

Bryant slaagde erin om deze totale onderneming in 30 minuten op te zwepen, van het uit elkaar scheuren van een paar pallets tot het laden van al het hout erop.

Hij zegt zelfs dat het even lang duurde om het op te schrijven als om het werk te doen!. Gelukkig voor jou heeft hij een deel van dat half uur besteed aan het nemen van een heleboel foto's van zijn proces in zes stappen, dus als je je hoofd krabt en probeert uit te vinden hoe je een brandhoutrek van pallets kunt maken - hij heeft je gedekt!.

Dit opbergrek voor brandhout voor binnen is het beste als je een grote, ruime kelder hebt en een hele hoop brandhout nodig hebt om op te slaan. Dan beschrijft zichzelf als "beheerder van 20.

000 bomen op 40 hectare" - en dit brandhoutrek in de kelder is groot genoeg om er een paar te houden!. Hij bewaart "een decennium" aan hout buiten zijn huis, maar elke winter brengt hij ongeveer 400 kubieke voet doorgewinterd hout binnen om ze door de lange koude winters in minnesota te loodsen.

Een van de geweldige dingen van dit rek is dat er geen spijkers, schroeven of bouten voor nodig zijn!. Als je een paar reservepallets hebt om rond te plaatsen - en een metrische stapel hout om in je kelder op te slaan - dan is dit de schets voor jou!.

Brandhoutrekken zijn interessant, in die zin dat de best gebouwde degene zijn die niet veel aandacht krijgen; zorg ervoor dat je het opbergrek voor brandhout voor binnen kiest dat past bij de esthetiek van je huis.

Deel uw voltooide indoor brandhoutopslagproject met mij door hieronder commentaar te gebruiken!. Zoek naar wat dingen die je met je extra hout kunt doen, bekijk onze tutorial over het maken van een houten wijnrek of zelfs het maken van een houten haaknaald veel plezier met knutselen!.

15 eersteklas indoor & buitenshuis diy brandhoutrek & opslagideeën, zoals een eenvoudig doe-het-zelf-houtrek, creatieve houtblokken, een eenvoudige schuur voor brandhout, & meer!.

5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën

Haardhout opslag binnen rundes kaminholzregal ideeën

Nieuw Haardhout Opslag Binnen Rundes Kaminholzregal Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : relaxdays.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 5X Moodboard Hello Autumn Tips 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Kast Met Glazen Deurtjes Deuren Roomdivider 4X Scandinavische Woonkamer Den Haag Zweedse Meubels En Inrichting Ideeën 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 6X Laatste Woningisolatie Tips Ideeën 5X Kleine Bijzet Tafels Tips 5X Loungen In De Tuin Kamerplant Of Tuinplant? Wat Neem Je Op Vakantie? Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 4 Houten Jaloezieen Kiezen Raambekleding Jaloezieën Waar Kan Je Ze Bestellen? 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 5 Combinatie Met Vintage Bank De Tuinmeubelen 4 De Kinderkamer Van Mette Productbeurs 2021 5X Stoel Bij Bank Tips