Nieuw Haardhout Opslag Binnen Openhaardhout Opslaan Hoe Doe Je Dat? Ideeën

Het is bijna tijd voor een gezellig knisperend vuurtje, toch? laten we het hebben over een brandhoutrek en creatieve ideeën voor het opbergen van brandhout voor binnen en buiten!.

Naast functioneel en praktisch kunnen houthouders en opbergrekken voor brandhout ook heel boeiend zijn. Deze doe-het-zelf rekken voor brandhout bieden je genoeg ideeën en inspiratie om je eigen rekken te maken, met eenvoudige materialen zoals pallets, leidingen of 2x4's!.

Brandhoutopslag is praktisch, het kan zowel binnen als buiten aantrekkelijk zijn! bekijk de inspirerende ideeën van vandaag over deze voortreffelijke en doe-het-zelf aangename ideeën voor brandhoutrekken! 🙂.

Deze instapbank voor een boerderij is van topklasse voor het binnenshuis opslaan van brandhout in de winter. Het brandhout geeft zo'n warme en gastvrije sfeer aan een ruimte wanneer het netjes onder een bankje wordt gestapeld.

( bron: 1 ). Je kunt ook zo'n bank bouwen door gebruik te maken van kratten! hier zijn enkele handige doe-het-zelf-ideeën voor opbergbanken!.

U kunt bovendien gemakkelijk een eenvoudige en uitstekend uitziende opbergbank voor brandhout voor uw veranda en terras bouwen! ( bron: 2 ).

Dit brandhoutrek en houtblokhouder heeft een eenvoudig houten frame en staat op een paar betonnen sintelblokken. Het is gemakkelijk te bouwen en kan veel hout onderhouden.

(bron: drie). Verzamel een paar pallets, snijd er enkele doormidden. Met minimale montage heb je in een mum van tijd een stevig brandhoutrek voor buiten.

(bron: vier). Als je je afvraagt ​​waar je precies leuke gratis pallets kunt vinden, hoe je ze apart kunt nemen en tips voor opdrachten, bekijk dan deze specifieke gids over pallets!.

Voeg een dak toe aan de doe-het-zelf houtblokhouder om het brandhout tegen regen te beschermen. ( bron: 5 ). De eenvoudige buitenopslag voor brandhout hierboven is ontworpen om plat op te vouwen als deze leeg is.

Op een van de panelen bovenaan wordt een afvoerbuis geschroefd. ( bron ). Het omgekeerde a-frame houten rek en houtblokhouder is zo eenvoudig en slim! slechts twee betonblokken en 4 2x4's! dit brandhout opbergrek is zowel uitermate geschikt voor binnen als buiten.

Je kunt zelfs de sintelblokken en 2x4s schilderen. ( bron ). Dit chique en industriële doe-het-zelf brandhoutrek / houtblokhouder voor binnen is gemaakt van afvoerbuizen.

De wielen maken het draagbaar en gemakkelijk schoon te maken. ( bron: 7 ). Maak wat ruimte op een opbergplank of in een interessante ruimte en laat het brandhout een seizoensdecor worden.

( bron: 8 ). Deze prachtige metalen brandhoutorganizers (van unearthed. Net. Au, site niet langer handig) zouden er aantrekkelijk uitzien in een moderne boerderij in de stijl van een opknapper! staal is niet handig om mee te klussen, maar we kunnen iets ontdekken om het opnieuw te gebruiken en de look opnieuw te creëren! zie de volgende twee ideeën!.

5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën

Haardhout opslag binnen openhaardhout opslaan - hoe doe je dat? haardgoud.nl ideeën

Nieuw Haardhout Opslag Binnen Openhaardhout Opslaan Hoe Doe Je Dat? Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.haardgoud.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 5X Lockers In Je Woonkamer Een Locker Om Letterlijk Alles Op Te Bergen Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 6X Scandinavisch Klassiek Appartement Tips 5X Inrichting Ideeen Voor Je Huis Ideeën 5X Super Goed Franse Tuin Voorbeelden Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4X Luchtig Zomerhuisje Midden Stad Belvilla, Actuele Zomervakantieaanbiedingen Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 6X Schoolbord In Interieur Tips