Afbeeldingen Ikea Besta Kast Bestå Aufbewahrung Mit Türen Schwarzbraun/Riksviken/Stubbarp Hell Bronzefarben 180X42X74 Cm Tips

Je kunt dit kant-en-klare pax/komplement aggregaat moeiteloos aanpassen aan jouw wensen en het gebruik van de pax planningstool proeven. Verstelbare tenen maken het mogelijk om eventuele oneffenheden in de vloer te compenseren.

Scharnieren met ingebouwde dempers sluiten de deur en sluiten deze langzaam, stil en zacht. Met de pax planner maak je je combinatie eenvoudig compleet met geïntegreerde verlichting.

Na het kiezen van de lichtbron, zal de planner uitzoeken welke accessoires je nodig hebt om de oplossing compleet te maken. Herken je dat het een fluitje van een cent is om de interne organisatoren naar smaak door te geven, of ze later in te ruilen? met kleine aanpassingen kun je de opbergoplossing veranderen om je kleding gezonder te maken, of andersom.

Dit meubel moet aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde muurverankering. Verschillende wandmaterialen vereisen uitzonderlijke soorten bevestigingsmiddelen.

Gebruik bevestigingsmiddelen die geschikt zijn voor de muren in uw huis. Het frame kan rechtop worden gemonteerd als uw plafondpiek minimaal 93¼" is. Volg de montagerichtlijnen in het pakket.

Interieur-add-ons die u helpen uw kledingkast intern te ordenen, worden apart gekocht. Voor dit product zijn scharnieren nodig. Ze zijn gedekt in de vergoeding, maar worden apart opgehaald.

Als onze favoriete scandi-coole krachtpatser in het ontario van 1880 had bestaan, stellen we ons voor dat het zoiets zou bieden als deze ultramoderne pax - die momenteel bovenaan onze ikea hacks-lustlijst staat.

De kast siert de hoofdslaapkamer van readmore house, een sierlijk 19e-eeuws pand in prince edward county, canada. Een residentie van deze grandeur verdient een kastpak voor de victoriaanse aristocratie, maar de slaapkamer was schaars op originele kastruimte.

Dus eigenaren kevin en sarah wilden dit goedmaken. Het stel (@readmorehouse) stond vroeger voor een uitdaging – het creëren van een enorm subtiele kast die de elegantie van de historische setting weerspiegelde – met behoud van de sierlijke ambiance van hun organisch verlichte slaapkamer.

De oplossing? een reis naar de thuishaven ikea, de plek waar ze hun pax-kastmachine ophaalden - een eenentwintigste-eeuws nietje - dat een make-over uit het verleden zou krijgen.

Maar wat houdt tijdreizen in?. 'toen we geconfronteerd werden met een hoofdslaapkamer zonder kasten in ons victoriaanse, italiaanse huis uit de late 19e eeuw, hebben we het ikea pax-systeem gehackt om een ​​karaktervol ingebouwd kledingkastsysteem te creëren dat eruitziet alsof het hier voortdurend aanwezig was', beginnen ze.

Geconfronteerd met hun nieuwe pax, begonnen kevin en sarah met het opzetten van de flatpack, zodat ze de inbouw met extra detail moesten tekenen. Om ervoor te zorgen dat het pax-pak strak tegen de muur staat, gebruikten ze mdf-stukken om de zijkanten van de kast te omlijsten - om deze reden met behoud van de ingebouwde esthetiek.

'we hebben kroonlijsten, plinten en wandafwerkingen geïntroduceerd die passen bij de originele profielen in de kamer, waardoor de kasten naadloos in de architectuur worden geïntegreerd', delen ze.

5X Ikea Besta Kast Tips

Ikea besta kast bestå aufbewahrung mit türen - schwarzbraun/riksviken/stubbarp hell bronzefarben 180x42x74 cm tips

Afbeeldingen Ikea Besta Kast Bestå Aufbewahrung Mit Türen Schwarzbraun/Riksviken/Stubbarp Hell Bronzefarben 180X42X74 Cm Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ikea.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

Een Bed 10 Mogelijkheden Laat Je In Nieuwe Onderdompelen De Perfecte Luxe 4 Binnenkijken Licht Kleurrijk Huis Binnenkijker Kleurrijke Woning In Tweede Exloërmondtitle 5X Elegant Houtkachel Inspiratie Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Balkon In Huis Ideeën 6X Uniek Opgeruimd Kantoor Ideeën 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6X Starten Philips Hue Tips 5X Leuke Kinderkamer Inrichten Tips 6X Perfecte Ibiza Tuin Tips 6X Ideeen Kerstboom Versieren Tips 6X Badkamer Met Bad Ideeën 6X Plank Met Decoratie Tips 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën