Geweldig Ikea Ivar Hacks Our Community The Place To Check Out Inspiring Tips

"de ivar-plank hoort thuis in de kelder of in de voorraadkast. " nee, niet bij ons! wij zijn er geen voorstander van dat de ivar stof verzamelt in de verduisterde kamer, maar om met slechts een paar simpele stappen echte blikvangers te toveren, die trots in de woonkamer worden gepresenteerd.

Daarom zijn we meteen weer op zoek gegaan naar inspirerende planideeën waarvan we hopen dat je ze net zo leuk zult vinden als wij. De ivar plank uit zweden is gemaakt van onbehandeld massief hout - extra precies van grenenhout - en door zijn natuurlijke textuur kan hij geolied, gewaxt of geverfd worden naargelang de stemming je brengt.

Perfecte omstandigheden voor ikea hacks en pooiers! laten we dus aan de slag gaan met onze 6 ikea ivar-hacks. Je neemt een likje verf, bijpassende meubelgrepen en je herkent de rustieke ivar plank niet meer.

Met de nieuwe beige lak past de ivar harmonieus in de ruimte. En het bevredigende eraan: je hoeft de ivar niet eens te schuren voor het schilderen, want hij is gemaakt van onbehandeld hout en de verf hecht dus goed.

Wiener geflecht ligt momenteel op ieders lippen. Geen wonder, want het ziet er niet alleen mooi uit, maar kan ook worden gecombineerd met vele unieke woonstijlen. Meubels met geïntegreerd gaas kunnen echter snel erg duur worden.

Een reden om het in eigen hand te nemen! u kunt vlechtwerk kopen door de meter in verschillende tinten online te gebruiken. Eerst moet elk oppervlak uit de ivar-deuropeningen worden gezaagd en de stekelige randen worden gladgemaakt met schuurpapier.

In dit geval is de ivar-plank nu in een extreem goede pastelrood geverfd - maar kan bovendien in elke andere kleur worden geverfd. Als je het wat natuurlijker wilt, kan de ikea-plank ook worden gebeitst in een donkere walnoottint.

Dit heeft als voordeel dat de mooie houtnerf niet verloren gaat, maar zelfs wordt benadrukt via de donkere beits. Trouwens, je kunt handige tips en trucs over houtvlekken vinden op onze blog.

Als alles droog is, kan het gaas van binnenuit aan de deuren worden bevestigd - zorg ervoor dat de stof strak staat. Als dat is gebeurd, hoeft de ivar alleen nog maar aan de muur te worden bevestigd en voila, je ivar-plank in een hedendaagse look is klaar.

Kun je geen genoeg krijgen van de sublieme vlecht? op onze blog lees je hoe je zonder moeite je ikea meubel kunt pimpen met het rotan vlechtwerk. Opbergruimte in de kinderkamer kan nooit genoeg zijn, want knuffels, speelgoed en kledingstukken moeten ergens heen.

De ivar heeft de twee meest noodzakelijke eisen: voldoende binnenruimte en bruikbaar voor creatief ontwerp, omdat zwart-wit hout veel te eenvoudig is voor een echt recreatieparadijs.

Van felgekleurd tot onmiskenbaar effen, het geheel is mogelijk.

5X Ikea Ivar Hacks Tips

Ikea ivar hacks our community - the place to check out inspiring tips

Geweldig Ikea Ivar Hacks Our Community The Place To Check Out Inspiring Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.prettypegs.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5 Zweeds Interieur Voorbeelden Scandinavisch Interieurdesign 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën 4 Verschillende Soorten Buitendeuren Kopen? Bekijk Ons Volledig 5 Voorbeelden Toilet Inrichting 178 Ideeën Over Op Pinterest 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 6X Kozijnen Verven Handleiding Tips 5X Mooi Interieurproof Cadeautips Kerst Ideeën 6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 6X Lekker Licht Huis Tips 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 4 Binnenkijken Wendy Van Bree Hoe Fotografie Naar Het Top Podium De Glowinthe 6X Badkamer Tegels Kopen Tips Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën