Galerij Inbouwkast Schuine Wand Kasten Onder Een ArtiInterieur Tips

Bedenk ook hoe diep je dressoir zal zijn en hoe ontzettend veel ruimte aan de voorkant toegankelijk is om de deuropeningen te openen om toegang te krijgen tot de binnenkant.

Met een absoluut opgemaakt plan en alle maten en hoeken berekende constructie kan nu beginnen. Er zijn talloze verschillende manieren om je aangepaste kledingkast te bouwen, maar de techniek die we gaan gebruiken is om twee frames in elkaar te zetten op de afmetingen van het gebied dat we erin plaatsen en ze vervolgens te verbinden met hout om de kledingkast te structureren en vervolgens te bekleden met mdf en eventueel het bevestigen van mdf deuren.

Eenmaal geverfd en afgewerkt, blijft er een modern ogende kledingkast over die in elke kamer enorm past. De eerste taak is om de twee framesecties te bouwen, zodat we met behulp van de metingen op ons diagram onze vijf secties hout op maat verkleinen.

Waar verstek moest worden gesneden om een ​​perspectief te vormen, verwezen we naar onze schets en noemden de relevante hoek. Om ervoor te zorgen dat de sneden nauwkeurig waren, werd de totale grootte van de hoek verdeeld over twee om de hoek te leveren waarin elk ontmoetingsaspect van het hout wilde worden gezaagd.

Let op: zoals bij elke snede steeds twee keer meten en één keer verkleinen! zorg ervoor dat ze absoluut nauwkeurig zijn!. Als de hele hoek bijvoorbeeld 130° is, gedeeld met behulp van twee is 65°, dus elk samenkomend deel van het hout moet worden verkleind tot 65° om een ​​perfecte totale hoek van 130° te vormen.

Met al het hout dat voor het eerste frame was gesneden, zijn ze vervolgens aangelegd, waren er geleidegaten geboord en verzonken en daarna werd het aan elkaar geschroefd (meer informatie over geleidegaten en verzinken vindt u hier in onze onderneming).

Met het eerste frame gesneden en gemonteerd herhaal voor het 2e frame, waarbij u constant uw metingen controleert in tegenstelling tot het eerste lichaam en bovendien uw plannen.

Zodra alles is gesneden, legt u opnieuw al het hout uit en boort u vervolgens geleidegaten en verzinkingen en schroeft u het aan elkaar. Met beide frames volledig gebouwd, willen we vervolgens een carrosserie bouwen in de eerste carrosserie die het buitenste frame zal zijn.

Dit levert dan twee oppervlakken op waar we vervolgens onze mdf-bekleding op kunnen schroeven. In termen van de bekleding, geven we er de voorkeur aan om het niet te groot te maken, omdat dit de toegang tot die we hebben in de stoffen kast zelf zal voorkomen, dus het binnenlichaam was ooit ingesteld om 60 mm bekleding rond de bovenranden toe te staan, 150 mm op de rechter facet en linker facetten (meer hierover hieronder) en 90mm aan de basis.

Zoals eerder zijn alle houtsoorten en verstekken gemeten en nauwkeurig gezaagd en vervolgens op hun plaats geschroefd. Om wat structurele elektriciteit aan het interne frame toe te voegen, werden kleine blokken verkleind en vervolgens bevestigd tussen het binnenste en buitenste frame.

5X Inbouwkast Schuine Wand Tips

Inbouwkast schuine wand kasten onder een - arti-interieur tips

Galerij Inbouwkast Schuine Wand Kasten Onder Een ArtiInterieur Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.artiinterieur.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Goud Dip Met Kerst Diy Een Gouden Westwing 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 5X Wereldkaart Voor Aan De Muur Duurzame Houten Online Kopen Ideeën 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 5X Meiden Tiener Kamer Tips 5X Grote Tuin Makeover Uit Texas De Tuinverbouwing Bij Sbs6 Ideeën 6X Kaars In Fles Tips 5X Vintage Spiegel Badkamer Ideeën 4 Gedroogde Bloemen In Huis Geuren En Kleuren Het Interieur 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 6X Ral Kleuren Wit Tips Zelf Bijzettafel Maken Bouw Je Eigen Eettafel In 8 Stappen 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën 4X Stoere Kinderkamers Met Entresol Slaapplekken Welke Muren Past Uw Kamer? Ideeën