Inspirerend Inloopkast Op Zolder Inloopkasten Maat Gemaakt ArtiInterieur Te Hoofddorp Tips

Een epische woningrenovatie gaat viraal, met klanten van sociale media overal onder de indruk van de transformatie die een ongebruikte, stoffige zolder heeft veranderd in een prachtige, huidige inloopkast.

Het project werd uitgevoerd door rodolfo cabrera, 41, een aannemer die in maryland woont en eigenaar is van een ontwikkelingsbedrijf, remodeling and design llc genaamd, dat gespecialiseerd is in interieurwerkzaamheden voor woningen en bedrijfspanden.

Cabrera vertelde today home dat het onvoltooide gebied boven zijn slaapkamer ongebruikt zou blijven, dus besloot hij te profiteren van het potentieel van het gebied.

Kijk vandaag de hele dag! ontvang de hele dag het fantastische nieuws, records en gedachten van vandaag. "eerst moesten we de omgeving goed gladstrijken, omdat het ooit stoffig en oud was", zei hij.

"er waren daarboven veel spinnenwebben en insecten, veel met isolatie. Daarna zijn we begonnen met het inlijsten en het plaatsen van de gipsplaat. ". Toen de schoonmaak eenmaal was gedaan, begon hij met het installeren van de rekken aan de muur, rekken en andere stukken.

"nadat de nieuwe muren en planken klaar waren, begonnen we te schilderen en de grond neer te zetten," zei cabrera. De scheidingswanden waren fris wit geverfd en hij gebruikte donkergrijze houten planken voor de vloer.

De rest van de zolder volgt een modern, zwart-wit kleurenschema, met witte planken en opberggadgets geaccentueerd met zwarte handgrepen en werkbladen. Door de hele kast heen zijn er tal van opbergmogelijkheden, waaronder een schoenenrek van vloer tot plafond en kasten boven de kast.

Een enorme arrogante ruimte laat veel ruimte over om kleinere stukken klaar te maken en op te bergen, terwijl een spiegel op de vloer de ruimte nog groter doet lijken.

Cabrera heeft bovendien gebruik gemaakt van het grote raam aan het einde van de zolder om een ​​kleine zithoek te creëren met een gezellige stoel en bijzettafel.

"iedereen was er erg blij mee", zegt hij. "zelfs onze hond gaat de trap op om het nieuwe gebied te ontdekken. Mijn oudste gaat daarheen om foto's te maken, en mijn jongere kinderen blijven daar en spelen met elkaar in de zitplaats die ik via het raam heb achtergelaten.

". Cabrera zei dat de volledige procedure slechts drie weken in beslag nam en slechts milde structurele aanpassingen vereiste om het toegankelijk te maken.

"het ultieme probleem dat we moesten doen, was het bouwen van de trap. Dat duurde even, aangezien ze aan één kant geen ondersteuning hadden", legde hij uit.

Hij zei dat, aangezien zijn verhaal en renovatie viraal gingen, hij een toename van zakelijke verzoeken heeft overwogen. "het is heel spannend geweest", zei hij.

"we hebben veel telefoontjes en volgers gekregen op onze sociale media. Ik voel me erg gezegend dat mijn organisatie groeit. ".

6X Inloopkast Op Zolder Tips

Inloopkast op zolder inloopkasten maat gemaakt - arti-interieur te hoofddorp tips

Inspirerend Inloopkast Op Zolder Inloopkasten Maat Gemaakt ArtiInterieur Te Hoofddorp Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.artiinterieur.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Mooie Kantoor Schoenenmerk Soludos Slechte Schoenen Soms Een Geweldige Houding Ideeën 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 6X Koraalkleur De Woonkamer Tips 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend 4X Tips Woning Met Huisdieren 13 Om Je Huis Hondentoegangvriendelijker Te Maken Ideeën 5X Tuin Met Zwembad Uit Australie Plunge Zwembaden Compass Pools Ideeën 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben? 4X Welke Soort Fotoprint Kies Bestel Je Foto Op Luxe Houten Dibond Ideeën 6X Uniek Cactussen In Huis Ideeën 4 Beste Tips Kiezen Spa De Meest Overweldigende 10 Plekken Om Te Bezoeken In 2021 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën