Trend Inloopkast Op Zolder Inloopkasten Maat Gemaakt ArtiInterieur Te Hoofddorp Tips

Over de transformatie zei de heer cabrera, eigenaar van remodeling and design llc: 'mijn werknemers hebben me geholpen en ze hebben betaald voor de hulp. Voor de kast gebruikte ik 2x4 voor de lijst en een gipsplaat om de muren te bouwen.

'de planken zijn gemaakt van houten planken. Ik heb pvc-laminaat gebruikt voor de vloer, dat is een houtachtige plank, maar het is gemaakt van plastic en andere materialen. Het is ook waterdicht.

'. De renovatie duurde drie weken om volledig te zijn en zal op dezelfde manier worden vermenigvuldigd zodra een airconditioning wordt gebracht om mevrouw cabrera koel te houden. Het eindresultaat suggereert granieten werkbladen met grijze kasten en ingebouwde verlichtingsarmaturen om de tentoongestelde schoenen en portemonnees te accentueren en is toegankelijk via een ongelooflijke zwevende trap.

Om de look compleet te maken, heeft rodolfo de kamer voorzien van accessoires met een oranje accentstoel en grijze lambrisering op een deel van de muur om textuur toe te voegen. Het ontwerp, dat perfect is voor het 5ft-frame van mevrouw cabrera, werd ooit uitgebreid geprezen op twitter nadat de dochter van de heer cabrera trots voor-en-na-foto's van de transformatie plaatste - met meer dan 439.

700 likes in het proces. Josdallana kreeg een hele reeks reacties van gebruikers, van wie velen zeiden dat ze hun eigen doe-het-zelfman wilden vinden die hun eigen inloopkast kon bouwen.

De een zei: 'het was op dit punt. Dat ik wist dat ik een bob de bouwer typer echtgenoot wilde hebben. '. Een ander voegde toe: 'moeders vertellen je baby's dat ze met een aannemer moeten trouwen!!! dit is glorieus.

'terwijl ik hier ben youtubing hoe ik mijn vuilophaaldienst kan repareren. Heb je een lieve alleenstaande oom????'. Een van hen sprak de wens uit om het heft in eigen handen te nemen en vroeg josdallana: 'geeft je vader lessen aan je man? ik wil zijn zoals hij.

'. Als het op de kast aankomt, kan niemand er genoeg van krijgen. Het probleem is dat er alleen beperkte ruimte in uw huis is. Wat moet je dan doen om aan je kastbehoeften te voldoen? kijk omhoog naar de zolder.

Hier laten we u zien hoe uitzonderlijk zolderkastgedachten kunnen zijn. Onze kastgedachten op zolder variëren enorm. Dat vermogen dat u waarschijnlijk iets naar uw smaak kunt vinden, is iets dat uw favoriete decor is.

Van eenvoudige en compacte kasten, kinderkasten tot luxe, we hebben het hier allemaal. Oké, laten we nu naar de ideeën gaan, zullen we?. Laten we beginnen met schuine zolderkastideeën.

De zolder is zeker een flexibel huis waar je van alles van kunt maken, zoals een kast. Hoewel het flexibel is, is het belangrijkste nadeel de onhandige vorm, met name de schuine scheidingswanden en een slank plafond.

Om met een dergelijke situatie om te gaan, kunt u kasten en planken toevoegen op de delen waar de muur recht is. Het toevoegen van donkerhouten meubels zal ook helpen. Deze hier is een goed voorbeeld van dergelijke ideeën.

De kasten en planken zijn functioneel en kruisen tegelijkertijd de interesse weg van de schuine scheidingswanden naar hen.

6X Inloopkast Op Zolder Tips

Inloopkast op zolder inloopkasten maat gemaakt - arti-interieur te hoofddorp tips

Trend Inloopkast Op Zolder Inloopkasten Maat Gemaakt ArtiInterieur Te Hoofddorp Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.artiinterieur.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën X Hm Home Happy Holidays 2015 Lighting The Tree At Ideeën 5X Last Minute Kerst Tips 5X Tips Inrichting Woonkamer 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 5X Toiletbril Vervangen Handleiding Tips 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Ideeen Om Te Maken 17 Ideeën De Keuken Mooier 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 4 Klein Wonen Met Vide 7 Dingen Waar Je Nu Aan Dient Te Denken Bij Het Kopen Van Een 6X Kleuren Kiezen Woonkamer Tips 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6X Inspirerend Gezelligheid Met Kaarsen Ideeën 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 4X Ladder Als Accessoires Gebruiken Hoe Kies Je Voor Een Veilige Knikarm Ideeën