Super Goed Inrichting Zweedse Stijl Scandinavisch Interieur Tips & Inspiratie

Bij het ontwerpen van een kamer maakt het niet uit of je het in de scandinavische stijl of in een andere geliefde lay-out van over de hele wereld stylet, het belangrijkste ingrediënt is balans.

Een van de betoverende zaken van een scandinavische huishoudster is het beste huwelijk tussen vorm en functie. "een woonkamer ziet er doorgaans mooi uit, maar heeft ook alles wat je comfortabel wilt ervaren", aldus brantmark.

"stel in de planningsfase van alles wat je wilt om de woonkamer feilloos te laten werken voor jou en je levensstijl. Vraag jezelf af welke oppervlakken je nodig hebt en of je kiest voor een populaire of modulaire bank.

Als het om meubels gaat, denk dan eens na over zeer uitzonderlijke kruidensubstanties zoals leer, hout, wol en linnen, die de tand des tijds zullen doorstaan, en houd er rekening mee om veel dekens, kussens en kaarsen toe te voegen.

Als je de laatste tijd op internet bent geweest, zul je begrijpen dat de scandinavische schets een moment heeft. En het is handig om te zien waarom! traditionele scandinavische stijl is eenvoudig, schoon, vrolijk en zeer uitvoerbaar voor vrijwel elk budget.

Als je aan deze stijl denkt, denk je meestal aan veel wit, maar feit is dat scandinavisch design ook heel veel felle kleuren en leuke patronen kan hebben.

De patronen die je aantreft in traditionele scandinavische ontwerpen zijn over het algemeen eenvoudige, botanische illustraties in een symmetrische stijl.

Dieren zijn ook veelvoorkomende thema's, zoals het gebruikelijke dala-paard (zoals te zien in de bovenste afbeelding), het meest regelmatig beschouwd in een klaproosrode tint.

Moderne scandinavische patronen hebben normaal gesproken gewaagde kleuren en grafische, contrastrijke stijlen, zoals de oversized prints en patronen van het finse bureau marimekko.

(boven bank bekleed met marimekko stof). Een favoriete scandinavische ontwerper is de in oostenrijk geboren josef frank, wiens patronen de traditionele folk-stijl tot scandinavische stijl vertoonden, maar met een moderne flair.

Je kunt tegenwoordig josef frank behang en stof voor je huis kopen, maar wees bereid om een ​​enorme cent te betalen! soms krijg je door gewoon te investeren in een paar tuintjes het beste patroon in een kussen- of stoelhoes.

Veel iconische hedendaagse ontwerpen kwamen hier van scandinavische ontwerpers in de jaren 1900, en hierboven zie je enkele van de meest populaire stukken.

Wil je wat scandinavische stijl toevoegen aan je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? deze dingen zijn een buitengewoon begin en zijn ook redelijk goedkoper!.

1. Bentwood hanger light2. Flip klok (knock-off van de karlsson big flip klok). Als je twijfelt over hoe je naar nordic gaat, kun je het het beste eenvoudig houden! er zit meestal elegantie in eenvoud, en ik denk dat dat oprecht is wat we allemaal zo leuk vinden aan scandinavische stijl.

–mandi. Als het gaat om het gebruik van armaturen in een scandinavisch design, zijn gemakkelijke spanningen duidelijk. Tafels, stoelen, banken en de ontspanning van het scandinavische decor moeten een actueel tintje hebben met gladde en afgeronde randen.

Scandinavische schets wordt ook gekenmerkt door zijn innovatieve en doelgerichte gebruik van de ruimte, dus het is gebruikelijk om wandrekken met meerdere niveaus te zien in een scandinavische woonkamer.

Deze opslagruimtes zijn vooruitstrevend en ruimtebesparend en voegen visueel belang toe aan de ruimte.

6X Inrichting Zweedse Stijl Tips

Inrichting zweedse stijl scandinavisch interieur: tips & inspiratie

Super Goed Inrichting Zweedse Stijl Scandinavisch Interieur Tips & Inspiratie

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurdesigner.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Sint Give Away Poster Designclaud Design Claud For Haarlem Posters Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6X Interieur Instagram Accounts Tips 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Woonkamer Inrichten Voorbeelden Inspiratie 6X Tips Woonkamer Inrichten 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 5X Verbazingwekkend Een Betonnen Aanrechtblad Ideeën 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 4 Hk Living Rotan Stoelen 4 Ideeen Ikea Billy Boekenkast Kast Zie Je Hier Allemaal 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 5X Inloopkast Achter Bed Is Uniek Op Maat Gemaakte Voor Een Kleine Ruimte? Ideeën 5X Boeken Sorteren In Het Interieur Drie Methode Op Één Smal Plank Ideeën