Laatste Inspiratie Openhaardhout Opslag Haardhoutopslag Maken Stappenplan Tips

Als je bekend bent met doe-het-zelf-projecten, dan weet je dat pallets een uitstekende hulpbron zijn voor het bouwen van constructies. En zoals je misschien wel wilt raden, zijn ze ook uitstekend geschikt voor houtopslagprojecten!.

Dit doe-het-zelf palletopbergrek is eenvoudig, betaalbaar en gemakkelijk te bouwen. Je hebt vier planken hout, drie houten pallets, een boormachine en wat houtschroeven nodig voor materialen.

Het enige wat u hoeft te doen is een van de pallets op de grond te leggen, met de andere twee op beide haltes van de eerste pallet. Gebruik ten slotte de vier houten planken om de pallets te verbinden.

Gebruik de boor om ze in te schroeven; ze zullen worden gebruikt als beugels, waardoor de structuur samen behouden blijft. Het opslaan van voldoende brandhout om de winter door te komen, laat ik het hele jaar door alleen, kan lastig zijn als je tijdelijke opslag gebruikt (in plaats van een in de winkel gekocht brandhoutrek) voor je hout.

Met een van de hoogwaardige opslagideeën voor brandhout bespaart u huis en geld en creëert u een handige omgeving voor uw hout. Hier zijn 17 van de beste ideeën voor het opslaan van brandhout voor zowel binnen als buiten.

De opslag van brandhout wordt om voor de hand liggende redenen vaak buiten geplaatst: uw haardkuilen, barbecues en houtstapels staan ​​buiten. Voor buitenopslag van brandhout kan ook een dak nodig zijn, terwijl dat voor binnenrekken niet nodig is.

Als je op zoek bent naar een van de leuke opslagideeën voor brandhout voor buiten, probeer dan deze keuzes. We zijn grote voorstanders van doe-het-zelf hier bij byb.

We hebben een verscheidenheid aan brandhoutrekken die je in een dag kunt bouwen, maar we hebben er hier een paar extra verzameld om er zeker van te zijn dat er een tutorial of een reeks plannen is die aan je behoeften voldoen.

Gelukkig gebouw!. Als je toevallig off-grid leeft of geen toegang hebt tot gereedschap, dan is dit eenvoudige doe-het-zelf-brandhoutrek in de achtertuin een opmerkelijke wens voor jou.

Het rek is ontworpen voor off-gridders, aangezien stroombronnen waardevolle goederen zijn, waardoor houtkachels relatief gezien een goed idee zijn.

Omdat je geen enkel gereedschap nodig hebt en heel weinig tijd, zijn er niet veel ideeën voor brandhoutrekken die zo eenvoudig maar effectief zijn.

Bovendien kost het inbouwen van een dak maar een paar minuten extra. U hoeft geen grote haard te hebben of vaste barbecues in uw ovenkuil in de achtertuin te hebben om uitgebreid gebruik te maken van de buitenschuur voor brandhout.

Deze mini-schuurgrafiek van my outdoors plans is een perfect antwoord voor diegenen die hun brandhout buiten goed georganiseerd, gestapeld en droog willen houden.

Alles wat u moet weten over materialen, gereedschappen en richtlijnen vindt u in het plan. Het key klamp firewood rack van simplified building is een van de gemakkelijkste gedachten op deze lijst om samen te stellen.

Volg gewoon de instructies, bevestig metalen palen en fittingen en stel het rek af op de maat van uw voorkeur. Rekmaten variëren van klein tot groot.

Dit rek is nu niet luxueus, maar het is stabiel en gaat mogelijk langer mee dan betaalbare houten alternatieven (zoals rekken gemaakt van multiplex of pallets).

5X Inspiratie Openhaardhout Opslag Tips

Inspiratie openhaardhout opslag haardhoutopslag maken stappenplan tips

Laatste Inspiratie Openhaardhout Opslag Haardhoutopslag Maken Stappenplan Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.praxis.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Verticale Tuin Aanleggen Verticaal Tuinieren Is Geniaal En Sierlijk 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Zelf Geurstokjes Maken Doe Je Op Deze Manier 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 5X Leuke Vintage Woondecoratie Tips 5X Kerstsfeer In Huis Tips 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5X Thuis Bioscoop Maken Tips 6X Tips Muur Verven 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 4X New York Kamer Tips 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën