Super Goed Kaars In Fles Blog Wijnfles Dinerkaarshouder Casa Lien Tips

Begin met een schone, lege fles. Hoge slanke flessen zoals wijnflessen werken het beste, maar elke fles is zo lang als de opening van de fles ongeveer 3/4 inch in diameter is.

Dit is de grootte van de druppelkaarsen en het zal minder moeilijk zijn om de kaars in de mond van de fles te krijgen als ze ongeveer even groot zijn.

Plaats de fles op een stevige vloer en bewaak aan alle kanten ongeveer een voet rond de fles. De was druipt van de fles en een deel ervan zal naar de oppervlakte komen, dus verdedig alle bureaubladen, meubels of kasten waarop je je wijnflessculptuur zet.

Wees ook voorzichtig om het uit de buurt van gordijnen, papieren en alles wat brandbaar is te bewaren. Steek de eerste kaars aan en houd deze horizontaal zodat de vlam ongeveer 2,5 cm boven de opening van de fles is.

Kantel de kaars zodat er een paar druppels was op de opening van de fles druppelen. Draai de kaars snel, terwijl de was nog warm is, naar rechts en plaats hem in de opening van de fles.

Druk zachtjes om de onderkant van de kaars in de flesmond vast te zetten en houd deze geleidelijk ongeveer 30 seconden vast totdat de was hard wordt.

Laat voorzichtig los om te zien of de kaars goed vastzit. Houd de kaars goed in de gaten om ervoor te zorgen dat deze rechtop blijft staan. Geniet van de show terwijl de was in een waterval van kleur en vorm stroomt.

Als de kaars bijna op is en de vlam in een kleine plas bij de opening van de fles staat, kies dan een andere kaars. Steek het aan vanaf de vlam en plaats de voet van de nieuwe kaars zonder vertraging op de vlam van de oude kaars, zodat deze dooft.

Houd de nieuwe kaars ongeveer 30 seconden stil totdat deze veilig lijkt. De gesmolten was van de vorige vlam zal uitharden en je nieuwe kaars op zijn plaats houden.

Ga door met het toevoegen van kaarsen om een ​​uniek, steeds veranderend kunstwerk te creëren. Wist je dat je je oude alcoholflessen kunt hergebruiken als kandelaars? het ziet er tegelijkertijd stijlvol en vintage-y uit.

Ik hou ervan!. Bewaar je flessen wijn, whisky, bier en wodka. Je hoeft het etiket er niet eens af te halen. Het is een hoogwaardige manier om glas te upcyclen omdat het hoe dan ook langer duurt voordat het gerecycled is.

Als je ze zou kunnen hergebruiken, waarom niet? vooral als je wat pit toevoegt aan je woonkamer, mancave, terras of waar dan ook. Er is vast wel een schattig italiaans restaurant in mijn vaderland dat hun historische wijnflessen gebruikt om deze te maken, en dat is de plek waar ik het idee heb gekocht.

Ik vond het meestal geweldig dat ze een fles bij elk bureau plaatsen om het een romantisch element te geven.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles blog: wijnfles dinerkaarshouder casa lien tips

Super Goed Kaars In Fles Blog Wijnfles Dinerkaarshouder Casa Lien Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.casa-lien.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 6X Kast Van Veilingkisten Tips Familiehuis Vol Unieke Elementen Vakantie Onder Zon En Zeespiegel I Jsland 5 De Tiny House Trend Why Living Could Be The Next Big For Singles Looking To Buy Property 6X Oud Roze Muur Tips X Tsbkaartjes De Kaartjes Tips 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout 3 Eerste Tuininspiratie Lente 2017 Tijd Voor Tuininspiratie! 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 4 Dakterras Om Weg Dromen Jongzaans Prijzen 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat 6X Perfecte Ibiza Tuin Tips 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën