Galerij Kaars In Fles Diy Fles! Rosa Van Lenten Tips

Mijn inhoud bevat gelieerde hyperlinks naar producten die ik gebruik en waar ik van hou. Als je een actie onderneemt (aankoop, abonneert) nadat je op de links hebt geklikt, krijg ik wat knutselgeld dat me helpt geweldige tutorials voor je te blijven schrijven! dit kost u niets, maar stelt u in staat mijn werk te steunen.

Tip: als je geen flessen hebt staan ​​en je wilt de laatste fles [vul gewenste alcoholische drank in] niet op, dan kun je altijd lege wijnflessen bestellen. Opmerking: diefstalflessen werken niet voor dit vaartuig.

Dat ontdekte ik na het maken van de materiaalfoto. De meeste wijn-, whisky- en bierflessen zullen echter werken. Het toevoegen van de kandelaars aan de fles zoals het is, kan een vreselijk idee zijn.

Het maakt de fles topzwaar en kan omvallen. Ik stel voor om je kaarsen te breken of te verkleinen om te voorkomen dat ze te hoog boven de bovenkant van de fles uitsteken. Ik steek de kandelaar er graag ondersteboven in (lont in de fles) om te zien welk punt op de kandelaar dik genoeg is om in de flesopening te passen.

Dan breek ik het een beetje lager dan dat gebied. Je kunt ook een schaar of een mes gebruiken om de bovenkant van de kaars te vormen als je hem naar de onderkant moet breken en de originele bovenkant niet kunt gebruiken.

Ja, zo makkelijk is het. Als je kaars stevig in de fles zit en je weet zeker dat hij niet uit zal vallen, ga je gang en steek hem aan. Was druppelt langs de zijkant van de fles en misschien op de vloer waarop hij zit, dus ik raad aan om ze op een bord of een andere basis te leggen om de was op te vangen.

Deze zouden geweldig zijn voor activiteiten zoals bruiloften of banketten. Ze maken prachtige centerpieces!. Ik zou graag uw mening horen! heb je dit al eens geprobeerd? als je er een zou maken, waar zou je het dan neerzetten?.

Een paar jaar geleden leerde mijn schoonzus me een set van de meest eersteklas glazen die gemaakt zijn van oude wijnflessen. Omdat ze waren geüpcycled van waar ik alleen maar op kan rekenen dat het gerecyclede flessen waren, kwamen ze in alle speciale kleuren en maten, en hadden ze een vleugje handgemaakte aantrekkingskracht.

Onnodig te zeggen dat ik sindsdien geobsedeerd ben door hen. Toen heb ik een paar maanden geleden geleerd dat je ze echt zelf kunt maken en in kaarsen kunt veranderen. Niet alleen heb ik vaak een overvloed aan leugens over historische wijnflessen, maar ik ben voortdurend op zoek naar geschikte doe-het-zelf-cadeau-ideeën voor de feestdagen, en nou ja, deze kinderen voldoen aan mijn buitensporige doe-het-zelf-normen.

Hier leest u hoe u die historische flessen kunt gebruiken en wijnfleskaarsen kunt maken - net op tijd voor de feestdagen.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles diy fles! – rosa van lenten tips

Galerij Kaars In Fles Diy Fles! Rosa Van Lenten Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : rosavanlenten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze 4 Vintage Spiegels Voorbeelden Tips Voor Ronde 4 Archiefkast In Het Interieur Inspiratie De Kast Van Toekomst 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie ! 6X Waskom In Badkamer Ideeën Binnenkijken Bij Patrick Dempseys Dempsey Thes Ty Lebox 6X Kleine Ruimtes Inrichten Tips 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur X String Art Letters Tips 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën