Inspirerend Kaars In Fles Met En Droogbloemen Tips

Het precieze nieuws is dat deze kaarsen snel en gemakkelijk samenkomen als je ze eenmaal te pakken hebt. Maar de afschuwelijke informatie is dat je er misschien ook de voorkeur aan geeft een paar dagen te besteden aan het uitproberen van verschillende methoden en het aanscherpen van je vak.

Ik realiseerde me de uitdagende manier waarop er veel tutorials online zijn die gemakkelijke, onmiddellijke resultaten beloven.

Maar het enige element dat eerlijk voor mij werkte, was vroeger een ouderwetse trial-and-error. Ik heb eerst de snaarmethode uitgeprobeerd (waarbij je een touwtje om de fles wikkelt en het op een open haard aansteekt om het glas op te warmen) en de messcoringstechniek (waarbij je echt een beoordelingsmarkering maakt met een mes en vervolgens de fles verwarmt van kokend water).

Na een paar mislukte pogingen waarbij ik bijna een vinger verloor en het huis in brand stak, ging ik verder. Uiteindelijk heb ik een flessensnijder gekocht, die na 1 of 2 pogingen feilloos werkte.

Je hoeft geen flessensnijder te kopen, maar ik raad het je ten zeerste aan. Vooral als je last hebt van een van de gratis methoden die op internet worden gestrooid, is een enorm goedkope flessensnijder zijn gewicht in goud waard.

Maar eerst: begin met het verzamelen van enkele wijnflessen. Ik gebruikte degene die ik al had, wat me een behoorlijke mix van vormen en kleuren gaf om te testen.

Omdat al die van mij ongeveer dezelfde grootte hadden (qua volume), had ik geen problemen om ze te kappen. Maar ik stel voor om bij de flessen van de voorkeur te blijven en de flessen van 1,5 liter af te wenden, wat ook een effect kan hebben op hoe goed je mes contact maakt met de fles.

Van daaruit verzamel je de rest van je elementen en begin je te spelen. Het kostte me slechts een paar pogingen met de flessensnijder om het onder de knie te krijgen en elke keer een schone snede te krijgen.

1. Begin met het verwijderen van de etiketten van uw flessen en het afwassen van eventuele lijm. Hoewel dit niet helemaal nodig is, is het niet langer de bedoeling dat u door het etiket snijdt, omdat de lijm uw reduceermes kan laten plakken.

Ik heb ervoor gekozen om mijn etiketten weg te doen omdat ze het grootste deel van de voorkant van de fles beschermden en moeilijk te omzeilen waren.

2. Plaats zoveel mogelijk ijs in een gootsteen of een enorme kom en vul deze met water. Plaats vervolgens water in een theeketel of een grote pan en breng het aan de kook.

Drie scoor uw fles volgens de aanwijzingen op uw flessensnijder. Dit onderdeel vond ik de belangrijkste stap in het totale proces.

Een ongelijke lijn zorgt voor gekartelde randen wanneer uw fles uit elkaar gaat, dus u kiest ervoor om zeer voorzichtig te zijn bij het maken van uw beoordelingslijn.

En hoewel de instructies dat nu niet zeiden, ontdekte ik dat het twee of drie keer draaien van de fles om de lijn te versterken een veel diepere vermindering veroorzaakte en resulteerde in een schonere rand.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles met en droogbloemen tips

Inspirerend Kaars In Fles Met En Droogbloemen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hairlish.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuwe Collectie Ohmyhome Tips 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 5X Leuke Vintage Woondecoratie Tips Een Marmeren Vloer Polijsten Reinigen En Enschede Verven Uitbesteden? 6X Scandinavisch Droomhuis Kopenhagen Tips 4 Deens Minimalistisch Interieur Designmeubelen Moderne Meubels Van Gekende Merken 5X Verbazingwekkend Cognac Leren Eetkamerstoelen Ideeën 4 Voordelen Pvc Vloer De Van Pv Cvloeren En Nadelen Laminaat Vloerentitle 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Mooie Blauwe Muren Ideeën 6X Kindvriendelijke Tuin Tips 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën