Super Goed Kaars In Fles Jongeneel Verpakkingen. Apothekers Met Dop 10X21 Cm Tips

4. Als je eenmaal een gemakkelijke snede hebt, ga je afwisselend de breukstreep blootstellen aan kokend en ijskoud water. Begin door je fles boven de gootsteen te houden en kokend water op de breukstreep te gieten terwijl je de fles draait (je kunt de fles ook echt in een pan met kokend water dompelen, zorg er gewoon voor dat de beoordelingslijn volledig ondergedompeld is.

) dit gedurende ongeveer 15 seconden. 5. Dompel de fles vervolgens volledig onder in de gootsteen gevuld met ijswater en houd hem daar ongeveer 15 seconden.

6. Blijf afwisselen tussen warm en bloedloos water totdat de fles netjes breekt. Als je je breukstreep diep genoeg hebt gemaakt, moet deze uiteindelijk in tweeën splitsen.

Gebruik indien nodig fijn schuurpapier om de randen te vergemakkelijken. Acht terwijl de was smelt, plaatst u uw houten lonten op de bodem van het glas met een wasknijper om het op zijn plaats te houden.

Als je flessen klein genoeg zijn, heb ik vastgesteld dat de pit perfect in het midden van de wasknijper past, die dan aan weerszijden van het glas rust.

9. Verwijder je gesmolten was van de kookplaat en laat het een minuut afkoelen voordat je je vitale oliën toevoegt. Ik gebruikte ongeveer ½ theelepel van elke integrale olie per kaars om er zeker van te zijn dat de geur niet zou vervagen als de was eenmaal was afgekoeld.

10. Giet de wax in de glazen container en laat zeker uren afkoelen voordat je het aansteekt. Hier leest u hoe u uw persoonlijke kandelaars voor wijnflessen kunt maken om uw eigen exclusieve evenementen vast te leggen met elke nieuwe laag gekleurde was.

Aangezien deze kandelaar voor wijnflessen nog een tijdje meegaat, kies je de juiste basis. Uw wens is mogelijk sentimenteel, in welk geval u een lege fles gebruikt die voor u al een romantische avond of een andere onderscheidende gebeurtenis vertegenwoordigt.

Misschien heb je wijn uit deze fles gedronken op de avond dat je verloofde je ten huwelijk vroeg, of misschien heb je er op je bruiloft of je zilveren jubileum mee geproost.

Als de fles om de een of andere reden speciaal voor je is, goed genoeg!. De groene mateus-fles die wordt geïllustreerd op onze uitdagingsfoto (bovenaan de pagina weergegeven) werd gekozen vanwege zijn uitstekende vorm en brede schouders om een ​​opeenhoping van was beter te ondersteunen.

U kunt er ook voor kiezen om een ​​decoratieve fles uit te kiezen - een wijnfles met een opvallende vorm, een uitstekende kleur, of mogelijk met een geweven strobodem zoals de chianti-fleskaars die links wordt getoond.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles jongeneel verpakkingen. apothekers met dop 10x21 cm tips

Super Goed Kaars In Fles Jongeneel Verpakkingen. Apothekers Met Dop 10X21 Cm Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : jongeneelverpakking.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 4 Voorbeelden Inrichting Woonkamer Inrichten Binnen En Buiten 5X Ikea Besta Kasten Tips 4 Witte Bank Combineren Van Hoeveel Banken Heb Je Nog Nodig? 5X Stoel Bij Bank Tips Zelf Eettafel Maken Diy Een Industriële Houten 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 5X Posters Met Planten Tips 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 6X Leuke Bureau Accessoires Tips 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën