Elegant Kaars In Fles Blog Wijnfles Dinerkaarshouder Casa Lien Tips

Zowel de mateus- als de chianti-flessen waren in de groovy jaren 70 heel gewone kandelaars geweest, een tijd terug in de tijd die komisch werd herinnerd door cheri dietzman van the cottage blog.

Tot voor kort begreep ik niet dat er verschillende druppelkaarsen beschikbaar waren, speciaal om was in een fles te laten druppelen. Wie zou het gedacht hebben?. Ik heb ze echter geprobeerd, en ze doen wat ze beweren te doen, namelijk druppellagen felgekleurde was langs het glas van je wijnfleshouder.

Het bedrijf dat ik gebruikte, kwam hier van een kringloopwinkel, maar andere zijn handig online als veelkleurige druppelkaarsen van ongeveer 9,5 inch lang (2 kaarsen), of als verbazingwekkende kleurrijke druppelkaarsen ~ variety 40-pakket, rechts bewezen, wat genoeg zou zijn , denk ik, voor zo'n acht wijnflessen.

Helaas kon ik geen mid-range pakket van ongeveer 5 kaarsen vinden, wat super zou zijn om met dit project te beginnen. Het is echter niet nodig om te beginnen met speciaal ontworpen druppelkaarsen.

Deze ambachtelijke missie is ideaal voor het opmaken van gekleurde taps toelopende kaarsen die te veel op andere kandelaars druppelen. Of je zou, net als ik, de taps toelopende kaarsen in je plaatselijke kringloopwinkel kunnen bekijken; veel kaarsen worden juist weggegeven omdat andere in de verpakking te veel hebben gedruppeld.

Dat werkt in dit geval prima en dandy!. Als je taps toelopende kaars te dik is om in de hals van je fles te passen, knip hem dan uit met een groentemes totdat hij goed aansluit.

Omdat er zich wax ophoopt rond de nek, kan het ook gemakkelijker zijn om extra kaarsen toe te voegen door een beetje was aan de bovenkant te smelten en de basis van de nieuwe kaars stevig op zijn plaats te plakken.

Het is duidelijk dat als je kaarsen gebruikt die hete was druipen, je voorbereid moet zijn wanneer - nou ja, wanneer ze warme was druppelen!. Deze vaardigheid zet de wijnfleskandelaar op een niet-ontvlambaar oppervlak.

Zoek bij voorkeur een veilige, vlakke vloer die gemakkelijk kan worden gereinigd als er gesmolten was op druppelt. Plaats uw wijnfles op een buitengewoon bord of een ander vlak, niet-ontvlambaar oppervlak, voor eenvoudige reiniging en veiligheid.

Voor een seizoensvariatie, voor herfst of halloween, zie: candy corn bottle candle holders. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter. Houd alle brandende kaarsen buiten het bereik van jongeren en rondzwervende huisdieren.

Aangestoken kaarsen en smeltende was vormen een brandgevaar. Wij zijn niet langer verantwoordelijk voor ongevallen of verwondingen die zich voordoen als u dit vaartuig reproduceert en uzelf of iemand anders verwondt.

Wees voorzichtig en steek alleen een kaars aan als u er echt zeker van bent dat dit veilig is. Transformeer lege wijnflessen in creatieve & mooie wijnfleskaarsen.

Bevat suggesties voor het snijden van de fles & vullen met kruidenwas en een diy-video. Heeft u nog lege wijnflessen? misschien heb je er een lading van na een feest of kun je ze uit de prullenbak in de buurt halen.

Hoe dan ook, ze hebben nogal wat toepassingen, van het besproeien van flora tot het maken van gebouwen. Een echt mooie manier om ze te gebruiken, ook al is om ze doormidden te snijden en het onderste deel te gebruiken om wijnfleskaarsen te maken.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles blog: wijnfles dinerkaarshouder casa lien tips

Elegant Kaars In Fles Blog Wijnfles Dinerkaarshouder Casa Lien Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.casa-lien.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Starten Philips Hue Tips 5 De Kaptafel Anno Nu Kruk Set, Emily 6X Minimalistisch Appartement Stockholm Tips 5X Rails Met Spots Tips 5X Galerij Haardhout Opslag Binnen Ideeën Energiebesparende Tips Voor Thuis 11 Simpele Maatregelen Om Energie Te Besparen 6X Mooi Bureau Voor Kinderkamer Ideeën 6X Kussentjes Op Bed Tips 6X Badkamer Met Hout Ideeën 5X Tips Kleine Kamer 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 6X Moodboard Wit Groen Tips