Uniek Kaars In Fles Easy WeihnachtsDiy Kerzenhalter Aus Flaschen Mit Tannenzweigen Tips

Het proces bestaat uit het inkerven van het glas, het gebruik van warm en koud om een ​​pauze te stimuleren, en het vervolgens vullen van het glas met een lont en geurende was.

Als je, zoals ik, houten lonten gebruikt, dan zullen jij en je vrienden genieten van het flikkerende licht en het geknetter van een mini-haard.

Eenmaal gemaakt, kunt u ze tijdens de vakantie cadeau doen of ze bewaren voor verjaardagen of andere gelegenheden. Zorg er wel voor dat je er een paar voor jezelf houdt!.

Je hebt expertise nodig om kaarsen te maken en ongeveer twee uur om deze te maken. Je hebt ook een uitzonderlijk hulpmiddel nodig om het glas te scoren dat je hier kunt krijgen.

Dit is de exacte tool die ik gebruik en het wordt geleverd met gemakkelijk te lezen instructies. Als u het glas niet in een ideale lijn rondom de fles beoordeelt, zal uw breuklijn er waarschijnlijk gekarteld uitkomen.

Daarom is de tool zo belangrijk. Er zijn nogal wat elementen die je nodig hebt om deze kaarsen te maken. Sommige heb je misschien al bij de hand en andere kun je krijgen bij een kaarsenmakerij of een online winkel.

Links naar waar u gadgets online kunt krijgen, vindt u hieronder:. De eerste stap is het in elkaar plaatsen van uw flessensnijder volgens de bijgevoegde instructies.

Er zit een klein stukje op dat glas inkerft (snijdt) en een krasje achterlaat waar het glas uiteindelijk zal breken. Pas deze reducerende omgeving aan zodat deze ongeveer 3,5 inch vanaf de bodem van uw flessen snijdt.

Maak nu de scores. Ze zullen lijken op de onderstaande afbeelding als je klaar bent. Vul een pot met bijna kokend water en de tweede pot met bijna ijskoud water.

Voeg ijsblokjes toe aan je koude water om het erg koud te houden. Neem je eerste fles en bewaar deze in het bloedeloze water, zodat de breukstreep ondergedompeld is, gedurende tien tot twintig seconden.

Voer het vervolgens uit en plaats het in het warme water zodat de breukstreep nog eens tien tot twintig seconden ondergedompeld is.

Blijf de fles tussen de potten passeren totdat de breukstreep scheurt en de bovenkant van de fles van de bodem loskomt. Ik heb ontdekt dat dit het beste werkt als de watertemperatuur in elke pot erg koud en erg heet is.

Kom alsjeblieft niet in de verleiding om nog een breukstreep te maken als je denkt dat je fles niet meewerkt. Gewoonlijk zal de nieuwe breukstreep niet precies op dezelfde plek liggen als de authentieke en zal de fles ongelijkmatig breken.

Pas in plaats daarvan de temperaturen van uw water aan. Houd echter nog een paar flessen bij de hand voor het geval dat. Het is de bedoeling dat je vier tot vijf kaarsen vult, dus zodra je deze hebt, laat je ze drogen en gebruik je schuurpapier om de scherpe randen naar beneden te vijlen.

Het duurt slechts een minuut of zo, maar pas op dat u het glas niet langer van de rand van de container krast.

6X Kaars In Fles Tips

Kaars in fles easy weihnachts-diy: kerzenhalter aus flaschen mit tannenzweigen tips

Uniek Kaars In Fles Easy WeihnachtsDiy Kerzenhalter Aus Flaschen Mit Tannenzweigen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : traumzuhause.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 5X Klein Balkon Inrichten Gezellig Maken Inrichten. 6 Tips, Die Overal Op Slaan Ideeën 6X Landelijke Stijl Interieur Tips 6X Inrichting Kleine Woonkamer Tips 4 Hout Aan De Muur Krijg Meer Uit Je Interieur Met 5X Opbergmanden In Huis Tips 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 5X Integratie Terras Balkon En Woonkamer Baanbouw Te Rotterdam Zuid Ideeën 5X Liever Dakterrassen Dan Tuin Dakterras Bij De Zaagmolens In Zaandam Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6X Start Verbouwing Begin Tips