Geweldig Kast Houten Kubussen Meubels Van Koen KubusKast! Een Nieuw Systeem Tips

De nederlandse modeontwerper pascal smelik heeft deze opbergkast lukraak in elkaar gezet met behulp van houten delen die met elkaar zijn verbonden door middel van groepen kleine kubussen die pixels vertegenwoordigen.

De pixel-kast bevat dunne grenen planken gebalanceerd op lange rechtopstaande steunen, collectief gelijmd bij elke verbinding met behulp van de clusters van houten kubussen.

Ondanks het gebruik van vooral typische technieken, nam smelik digitalisering als uitgangspunt voor het project, zoekend naar manieren om digitale vormen te duiden en driedimensionaal te maken.

"in de digitale wereld bestaan ​​foto's uit pixels", vertelde hij aan dezeen. "beelden zijn tweedimensionaal, producten en objecten zijn driedimensionaal. ". "ik ging verder met het pixelgedeelte en plaatste ze in een driedimensionale vorm", legt smelik uit.

"door houten kubussen te maken en op te bouwen, ontstonden er prachtige vormen. ". De afgestudeerde hogeschool voor de kunsten utrecht gebruikt tijdens het ontwerpproces wat hij de 'onbekende factor' noemt.

Smelik onderzoekt ongebruikelijke materialen, methoden en combinaties en is van mening dat de creatiewijze elke keer een speciale route moet volgen, zelfs als die mogelijkheid fouten bevat.

"tegenwoordig is de lay-out zo met voorbedachten rade," zei hij. "alles wordt ontworpen door een computer en het resultaat verschilt niet van de weergave. De opwinding die je krijgt als je nieuwe mogelijkheden bedenkt en het onverwachte is verdwenen.

". "door me te laten leiden door de vormen en de kansen van het materiaal, is het eerste prototype van de pixel cabinet ontstaan", zegt smelik. Momenteel een prototype, het pixel cabinet is bereikbaar voor inbedrijfstelling met behulp van crowdfundingplatform crowdy house.

Er worden er slechts drie geproduceerd, allemaal volgens de persoonsspecificaties van de klant. Deze paar rekken zijn perfect (niet voor schoenen), maar om mijn recent gepubliceerde inspiratiekaarten in op te bergen.

Zodra ik een bestelling heb gekregen, is deze opstelling perfect voor het sorteren, voorbereiden en verpakken voor verzending. Marjorie m. Ga. 2020-09-13 14:10:56.

Stijlen zijn van groot belang. Veel ontwerpers hebben in de loop der jaren minstens één goed gemaakte kubuskast geproduceerd, maar die zijn gemaakt met willy guhl.

Er zijn 78 variaties van de antieke of vintage kubuskast die je zoekt, terwijl we ook 11 moderne varianten van dit stuk hebben om uit te kiezen. Of u nu op zoek bent naar een oudere of nieuwere kubuskast, er zijn eerdere versies beschikbaar vanaf de 18e eeuw en recentere variaties die momenteel zijn gemaakt als de eenentwintigste eeuw.

Wanneer u op zoek bent naar de juiste kubuskast, die zijn ontworpen in mid-century modern.

5X Kast Houten Kubussen Tips

Kast houten kubussen meubels van koen - kubus-kast! een nieuw systeem tips

Geweldig Kast Houten Kubussen Meubels Van Koen KubusKast! Een Nieuw Systeem Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.meubelsvankoen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Plant In Huis Tips 6X Landelijke Interieur Ideeen Tips 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 5 Wonen Op Woonboot Tips Voor Een 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 4 Comfortabele Loungesets Strakke Designs Accessoires Voor Je Loungeset 6X Verzameling Werkplek Kinderkamer Ideeën 5X 75X Badkamers Voorbeelden Ideeën 5 Vintage Turntoestellen Huis Den Verkoop Rotjochie Gie 4 Vloerkleed In Huis Ideaal Voor Een Eettafel 5X Retrofit Led Lampen Tips 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje 5X Galerij Mooie Vloerlampen Ideeën 5 Slaapkamertrends Lente 2020 Ideeën