Inspirerend Kast Van Veilingkisten Diy Maak Je Eigen Opbergmeubel Fruitkistjes Jysk Tips

Dit object is individueel in tegenstelling tot de gegevens in de statistiekbank art loss register en daar niet als gestolen of vermist geregistreerd. Als je op zoek bent naar een mooie keuze aan vintage ladekasten, dan ben je hier op de juiste plek.

Van normaal edwardiaans eiken tot old skool victoriaans, tot de huidige 20e eeuw, u vindt een schat aan boeiende lades gemaakt van mahonie, grenen, eiken, walnoot, teak, beuken en nog veel meer.

Of je nu op zoek bent naar lang, slank of breed, je zult zeker een aantal armaturen ontdekken die een aanvulling zijn op je slaapkamer en al je bezittingen opbergen in een prachtige antieke stijl.

Van antieke retro commodes en nachtkastjes tot slanke mahoniehouten nummers en massief eiken dikke lades, breng een vleugje retro elegant in je slaapkamer met deze ultramoderne 20e-eeuwse lades.

Ze zullen ongetwijfeld een huiselijker gevoel creëren. De stevige poten en frames zorgen ervoor dat ze sterk staan ​​en de dikke houten gefineerde bladen vormen stevige structuren voor huishoudelijke foto's, planten of ornamenten.

Als u op zoek bent naar een elegante victoriaanse ladekast voor uw kamer, dan zijn deze meubels gemaakt tussen 1837 en 1901 en ideaal voor elke woonruimte in retrostijl. Geniet van de gloed van het victoriaanse tijdperk met een van deze prachtige lades.

Ze creëren veel meer opbergruimte en voegen tegelijkertijd een vleugje vintage toe aan je slaapkamer. Dit meubel is meer dan 100 jaar oud en een duidelijk stijlvolle manier om een ​​kamer in te richten.

Deze pre-victoriaanse lades zijn gemaakt van vóór het jaar 1837, met complexe paneeldetails en verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ze bieden royale, realistische opbergruimte en u heeft meer dan voldoende ruimte om uw truien, jeans en andere kleding op te bergen.

Of u nu kiest voor het opbergen van omvangrijke kleding en beddengoed of het bewaren van jeans en truien die in stijl zijn bewaard, deze prachtige edwardiaanse lades blijven jarenlang een vaste waarde in uw kamer.

Stevig geconstrueerd uit een reeks materialen zoals grenen en eiken, is er een massa te bewonderen over deze vintage kisten, van hun vintage-stijl handgrepen tot hun stevige poten en frames. Het badmintonkabinet is een monumentaal 18e-eeuws meubelstuk dat tweemaal het record voor het duurste meubel ooit heeft verkocht.

[2][3]. Het badmintonkabinet, of badmintonkist, werd in 1726 in gebruik genomen met de hulp van henry somerset, derde hertog van beaufort, op 19-jarige leeftijd. Het kostte dertig experts zes jaar om te maken, en het werd hier vernoemd naar de hertog ons van een zetel, badminton house in gloucestershire, engeland, waar het bleef totdat het werd geveild door zijn nakomelingen in de late 20e eeuw.

6X Kast Van Veilingkisten Tips

Kast van veilingkisten diy: maak je eigen opbergmeubel fruitkistjes jysk tips

Inspirerend Kast Van Veilingkisten Diy Maak Je Eigen Opbergmeubel Fruitkistjes Jysk Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : jysk.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Salontafel Op Wielen Tips 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 6X Slapen Op Grond Tips 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën 6X Ovale Eettafel Inspiratie Tips 1X Nieuwbouw Huis Fouten Tips 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 4X Kerst In Huis Tips 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6X Landelijk Modern Interieur Tips 5X Lichte Moderne Badkamer Van Maja Ideeën 5X Vintage Spiegel Badkamer Ideeën Verbouwing Kinderkamer Lola La Log En De Schatkaart