Elegant Kast Van Veilingkisten Steigerhoutpassie Fruitkist Oude Look Set 3 50X40X30Cm Tips

Aan het einde van de veiling blijven energetische objecten open totdat er drie minuten geen biedingen zijn ontvangen. Toepasselijke omzetbelasting wordt verzameld via de partner die de veiling beheert.

Affiliates kunnen ook op elk moment voor of na het sluiten van een veiling een kavelreserve verlagen. Als de reserve wordt verlaagd terwijl de openbare verkoop aan de gang is, wordt het betreffende reservebericht weergegeven onder de gegevens van het volgende vereiste bod (reserve niet voldaan of reserve is behaald); het actief zal promoveren naar de buitensporige bieder als aan het verlaagde reservebedrag wordt voldaan.

Als de reserve wordt verminderd nadat de veiling is gesloten, verkrijgt de absoluut beste bieder bij sluiting van de veiling een geldende biedingsfactuur.

Zodra een openbare verkoop van start is gegaan met het sluitingsproces, worden er geen overbodmeldingen meer verzonden. Als u naar onze mening niet voldoet aan onze procedures voor identificatie en registratie van bieders, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het invullen van eventuele beoordelingen ter bestrijding van witwassen en/of financiering van terrorisme die we naar onze tevredenheid kunnen eisen, kunnen we ook weigeren u te registreren om te bieden, en als u een succesvol bod uitbrengt, kunnen we ook het contract tussen u en de verkoper annuleren.

Als u in de verkoopruimte wilt bieden, moet u zich registreren voor een genummerde biedpad voordat u begint met bieden. Zorg ervoor dat u een identiteitsbewijs met afbeelding bij u heeft, zodat wij uw registratie kunnen verifiëren.

De hieronder beschreven biedservices zijn een gratis provider die wordt geleverd voor het gemak van onze consumenten en we zijn niet verantwoordelijk voor fouten (menselijke of andere), weglatingen of storingen bij het aanbieden van deze services.

We hebben het recht om naar eigen goeddunken de toegang tot onze gebouwen of het bijwonen van onze veilingen via een persoon te weigeren.

Ook kunnen wij te allen tijde voor, tijdens of na de veiling de toegang weigeren. Tenzij aangegeven door een invoegsymbool (∆), worden alle kavels in deze catalogus als probleem aan een reserve verstrekt.

Een reserve is de exclusieve hamerprijs die tussen ons en de verkoper is geïnstalleerd. De reserve wordt gewoonlijk vastgesteld op een deel van de lage schatting en zal de lage schatting voor de kavel niet overschrijden.

De maker van het best mogelijke bod dat gebruikelijk is via de veilingmeester die de verkoop uitvoert, is de koper en elk geschil zal worden beslecht naar het absolute oordeel van de veilingmeester.

De veilingmeester mag voor- of achteruit bieden op elke manier die hij of zij ook mag bepalen of de volgorde van de kavels mag ruilen.

De veilingmeester kan bovendien ook; een bod weigeren, een kavel intrekken, een kavel verdelen of twee of meer kavels combineren, heropenen of doorgaan met bieden, zelfs nadat de hamer is gevallen.

De veilingmeester accepteert biedingen van: (a) bieders in de verkoopruimte; (b) telefonische bieders en webbieders via lyon & turnbull live of een ander online biedplatform dat we hebben gekozen om te vermelden op en; (c) schriftelijke biedingen (ook bekend als afwezige biedingen of commissiebiedingen) die eerder dan de veiling bij ons zijn achtergelaten door middel van een bieder.

6X Kast Van Veilingkisten Tips

Kast van veilingkisten steigerhoutpassie fruitkist oude look set 3 50x40x30cm tips

Elegant Kast Van Veilingkisten Steigerhoutpassie Fruitkist Oude Look Set 3 50X40X30Cm Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Decoratie Trap Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 5X Oud Nieuw Decoratie Tips 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 5X Bank Kast Combinatie Inspiratie Ideeen Houten Meubels Verleng Je Zomer Buiten Het Seizoen Ideeën 5X Luxe Glazen Balustrade Tips 4X Tips Opbergen Tijdschriften 6X Kantoor In Souterrain Tips 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 5X Super Goed Diy Steigerbuizen Inspiratie Ideeën 4X Het Modern Industriele Merlot Appartement Industry Style House By Clarice Semerene Arquitetura The Apartment Photographer Of Architect's Portuguese Design Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 6X String Art Letters Tips 4X Moodboard Perfect Is Boring Template Of A Designer Office Ideeën 6X Modern Interieur Kleuren Tips