Het Beste Kerstboom Klein Appartement Een Originele 10 Ideeën Tadaaz Blog Tips

Het eerste excursieseizoen dat ik ooit in mijn eigen appartement doorbracht, werd ik een beetje gek. Ik was er duidelijk van overtuigd dat ik elke gang (muur, deuropening, enz.

, enz. ) moest dekken, alle versieringen moest maken voor mijn veel te groot-voor-mijn-kleine-appartement nepboom helaas allergisch voor de oh-zo-mooie echte bomen), koop elke nutteloze decoratie die ik zag, bak regelmatig koekjes, stuur kerstkaarten naar al mijn familieleden (zelfs degenen die ik op eerste kerstdag zou zien) enzovoort.

Zoals ik al zei, ik ging een beetje gek. En raad eens? het heeft me een fortuin gekost. In plaats daarvan gaan mijn vriend en ik alternatief en in contact komen met onze vindingrijke, creatieve en, nou ja, goedkope, kanten en een muurboom laten groeien met mijn omvangrijke verzameling scrapbookmateriaal.

Als je op zoek bent naar een manier om te sparen, maar toch wat kersttijd goedheid ervaart, kijk dan eens naar deze 14 alternatieve kerstboomideeën die ik op het internet heb verzameld - ze zijn geweldig voor kleine ruimtes, en ze zijn moeiteloos en ook nog eens budgetvriendelijk!.

Als u een lay-out vindt die u opnieuw wilt maken, klikt u op de bronhyperlink voor instructies en details. 'dit is het seizoen voor advocaat, bezems met kaneelgeur en kerstbomen shoppen.

Hoewel we allemaal willen dat we 12-voet plafonds hadden om de hoogste, meest weelderige boom uit de buurt te krijgen, voor condominiumbewoners zijn de opties wat beperkter vanwege de ruimte.

Maar wees niet bang - alleen al vanwege het feit dat uw boom kleiner moet zijn om in uw appartement met één slaapkamer te passen, betekent dit niet dat u kunstmatig moet gaan en die verbazingwekkend sprankelende dennengeur moet weglaten.

Beter nog, als het seizoen voorbij is, kan uw boom worden gerecycled omdat hij biologisch afbreekbaar is en u niet het risico loopt dat uw huisdieren chemische resten van kunstmatige boomtakken eten.

Laten we in de kerststemming komen! bekijk de uitstekende soorten echte kerstbomen hieronder en ga eropuit om je favoriete te kiezen om te versieren.

Als u op zoek bent naar een magische kerstboom, zoals die uit de films, ziet u er niet hetzelfde uit als de fraser fir. De naalden hebben de ideale groene tint en zijn nu helemaal niet stekelig.

Het is bovendien een buitengewoon goede vakantiegast, want hoe lang het ook wordt bewaterd volgens een regelmatig schema, het zal de meeste naalden blijven gebruiken.

Geen oneindig stofzuigen hier. Deze boom houdt van koude winters en zijn slanke vorm past in elk klein appartement.

5X Kerstboom Klein Appartement Tips

Kerstboom klein appartement een originele kerstboom: 10 ideeën - tadaaz blog tips

Het Beste Kerstboom Klein Appartement Een Originele 10 Ideeën Tadaaz Blog Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : tadaaz.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kaars In Fles Tips 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 4 Zwart Wit Wonen Tips Voor Je Zwartwitte Interieur 6X Geweldig Decoratie Met Bloemen Ideeën 6X Verbazingwekkend Bamboe In Huis Ideeën 6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën 5X Nieuw Eettafel Bank Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5X Inbouwkast Schuine Wand Tips 6X Beton De Badkamer Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 5X Klimmuur In Huis Tips Vintage Boucherouite Vloerkleden Pasadena Marokkaans Tapijt, 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5X Kleine Vintage Woonkamer Tips