Trend Kerstboom Klein Appartement Deze 5 Kerstbomen Zijn Perfect Voor Als Je Woont Tips

Hoe graag je ook een enorme kunstkerstboom in je woonkamer wilt, soms heb je gewoon de ruimte niet. Tenzij je bereid bent om op je tenen rond de boom te lopen en elke 5 minuten tegen delicate ornamenten aan te lopen, is een slanke kerstboom een ​​geweldig alternatief.

De breedte van een slanke kerstboom is meestal ongeveer de helft van zijn hoogte, dus hij zal in het algemeen minder huis in beslag nemen. Ze vallen op door deuropeningen, gangen, hoeken, achter banken - in wezen overal.

Maar wat ze in de breedte missen, maken ze goed in feestelijke vakantiestemming. Hier zijn 12 van onze favoriete slanke kerstbomen, van plezierige palmbomen tot volledig verfraaide bomen beschermd met dennenappels en paarse bessen.

Sommige beginnen zelfs al vanaf $ 39,99. Als je extra kerstdecoratie-inspiratie wilt voor boomrokken, boomstandaards, ornamenten en meer, bekijk dan enkele van onze koopgidsen:. 15 keuze kerstbomen die passen bij uw decoratieve mode (en uw appartement).

Voor degenen die geobsedeerd zijn door grafisch ontwerp (of door de ruimte worden uitgedaagd), zijn deze hippe muurstickers van vinyl design (via etsy) verkrijgbaar in verschillende stijlen om de jouwe aan te vullen.

Perfect voor kleine ruimtes, ze nemen eigenlijk geen vierkante meter in beslag en voegen veel vakantieplezier toe. Ze worden geleverd met specifieke instructies en ze zijn verwijderbaar, hoewel niet herbruikbaar, dus ze zijn ook ideaal voor huurders.

Deze coole en handige kersttoevoeging is geweldig voor kinderen en krabbels en is gemaakt van twee delen duurzaam geproduceerd multiplex die gemakkelijk in elkaar passen om een ​​vrijstaande 3d-boom te maken, die ook nog eens jarenlang kan worden opgeborgen.

Als je houdt van de scandi-look van licht hout en gewoon scandinavisch design, dan zijn deze struiken handgemaakt in finland van duurzaam berkenmultiplex en kunnen ze worden versierd met je favoriete excursieornamenten.

Ze worden geleverd met instructies en kunnen de komende seizoenen plat worden bewaard. Liefhebbers van alles wat rustiek en teruggewonnen is, zullen deze struiken van schuurhout graag hosten, geassembleerd in een trendy visgraatpatroon.

Ze zijn er in twee maten en je kunt er een kiezen die al verlicht is voor extra schittering. Ze kunnen staan ​​of aan de muur worden gehangen, en ze kunnen plat worden verpakt om op te bergen.

Deze slanke en sprankelende bomen op tafelformaat van modern decor go-to cb2 voegen een beetje discovuil toe aan je seizoensdecor. Ook van cb2 is deze kleine klatergoudboom een ​​aanvulling op zijn discoball-zusters, maar kan worden opgehangen met kerstballen naar keuze en is gemakkelijk in te pakken voor volgend seizoen.

Als je decoratiestijl meer relaxte new-age hippie is dan discopop, zal dit drijfhouthout van cledrift (via etsy) een strandachtige, cali-sfeer geven aan je midwinter vrolijkheid. Deze unieke 18-20 inch houtsoorten zijn handgemaakt en gegarneerd door een zeester, natch.

5X Kerstboom Klein Appartement Tips

Kerstboom klein appartement deze 5 kerstbomen zijn perfect voor als je woont tips

Trend Kerstboom Klein Appartement Deze 5 Kerstbomen Zijn Perfect Voor Als Je Woont Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.christmaholic.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Sebra Kili Bed Tips 5 Washi Tape Muur Washitape X Diy Creatief Met 4 De Kinderkamer Van Mette Productbeurs 2021 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6X Landelijke Kleuren Woonkamer Tips 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 6X Galerij Dakkapel Of Dakraam Ideeën 5 Zelf Lampjes Maken Een Lamp Tot Leven Wekken 5 Design Huis Zuid Afrika Wil Je Eerlijk Verdeeld Worden? 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips 5 Vintage Muur Decoratie Houten Hart Wanddecoratie Woonkamer Inrichting Inspiratie Inrichten Musthaves En Trendy Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën