Geweldig Kleine Tuin Inrichten Ideeën En Inspiratie Voor Het Van Een Tips

Kleine tuinen, kleine terrassen en kleine patio's kunnen ook wat meer aandacht vergen dan grotere ruimtes, maar zelfs het kleinste perceel kan worden omgevormd tot een onafhankelijk buitenverblijf. Het enige dat u nodig hebt, zijn ontluikende kleine achtertuingedachten om u op weg te helpen.

Kleine tuinen hebben veel voordelen. De belangrijkste is dat ze buitengewoon onderhoudsarm zijn. Het zijn ook prachtige ruimtes om creatief te zijn, want zelfs de kleinste toevoegingen, van levendige kussens tot modieuze achtertuinverlichting, zullen een dramatisch effect hebben.

Of je nu een prachtige balkontuin wilt creëren, tuinmeubilair in een binnenplaats wilt persen of een perceel wilt vullen met groen, hieronder vind je veel ideeën om je te inspireren. En als u met een krap budget werkt, hebben we ook massa's goedkope tuinideeën - om ervoor te zorgen dat u de achtertuin krijgt die u wenst zonder een fortuin uit te geven.

Op dezelfde manier zou je foto's binnenshuis houden, een show maken van lijsten en hangende plantenbakken aan een buitenmuur, schutting of schuur. Gebruik rommelwinkelvondsten door oude houten lijsten op te hangen en historische broodblikken op te waarderen als plantenbakken.

U hoeft alleen maar gaten te boren in de basis voor de afwatering en in het aspect om aan de muur te haken. Hang boven een zeer achtertuinbank, zoals je een bank binnenshuis zou doen en eindig met wat kussens en een worp.

Breid uw keukencapaciteit uit tot in de tuin. In deze mini-buitenkeuken bieden oppottafels een slanke, compacte vloer langs één kant van een terras voor het bereiden van voedsel buitenshuis, het kiezen van apparaten met gegalvaniseerde of verzinkte oppervlakken maakt het afvegen minder moeilijk en beschermt houten oppervlakken ook tegen weersinvloeden.

Hang een bamboestok boven je gadgets aan bekerhaken die in de muur of het hek zijn geschroefd en gebruik s-haken om keukengerei langs de lengte vast te pakken. Een tuinreplica laat uw buitenruimte groter lijken dan hij in werkelijkheid is.

Creëer je eigen gebruik van een oude poort of een geschilderd latwerk dat op een stuk gespiegeld bord is gemonteerd. Dit is niet langer alleen een goedkoper alternatief voor een replica voor buiten, het voorkomt ook elk gevaar door spiegelbreuk.

Zet een bureau dichtbij zodat je overal waar je zit kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Offer een verhoogd bed op om een ​​terras te creëren met een gigantisch schoolbord en een zandbak om op zonnige dagen te spelen.

Probeer oude spoorbielzen te gebruiken om een ​​barrière te creëren voor zand en grond. Werk af door aan de onderkant van het zandbakdeksel een ophangrail te bevestigen voor het plaatsen van speelgoed en gereedschap.

Creëer je eigen kleine unieke sector met een slimme pull-down bar gemaakt van een paar pallets en een stuk ketting. Snijd het topgedeelte van de pallet om te gebruiken als het neerklapbare gedeelte en verbind het met behulp van twee sterke scharnieren en stukken ketting.

6X Kleine Tuin Inrichten Tips

Kleine tuin inrichten ideeën en inspiratie voor het van een tips

Geweldig Kleine Tuin Inrichten Ideeën En Inspiratie Voor Het Van Een Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.keessmit.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Badkamers Met Inloopdouche Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 4 De Echte Leuke Woonwinkels 15X Leukste In Eindhoven & Tilburg 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 5 Decoratie Voor Op Tafel Tafeldecoratie Tafeldeken Tafelkleed T 5X Snel Schoonmaken Tips Huis Schoon Jezelf En Gemakkelijk Thuis Helpen Ideeën 5X Moodboard Do It Yourself How To Choose And Use Ideeën 5 Houten Huisjes Scandinavisch Interieur De Sfeer Van Een Opwekken 4X Lichte Werkplek Naast Woonkamer Met Mooie Meubels Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4X Kussens Met Dieren Tips 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 5X Sint Give Away Poster Designclaud Design Claud For Haarlem Posters Ideeën 5X Tips Mooie Schutting