Inspirerend Kleine Woonkamer Inrichten Inspirerende Van Appartement 42M2 Huis Tips

De sleutel tot perfect uitgevoerde kleine woonkamerideeën ligt in een beetje vooruit plannen. Schaal het meubilair zodat het past bij de afmetingen van de kamer en blokkeer geen wandelpaden - te grote banken of te veel meubels zullen de woonkamer kleiner doen lijken, terwijl armaturen en accessoires die het zicht in een kamer blokkeren, de ruimte er krap laten uitzien - als je de vloer kunt zien, zal de kamer groter lijken.

Een uitstekende tip is om een ​​bank en stoelen te kiezen met open handpalmen en zichtbare poten, en een glazen salontafel, beide zullen het uiterlijk van een veel meer open en vrije ruimte behouden, waardoor het licht veel gemakkelijker onder en rond de meubels kan filteren.

Als je erover nadenkt, is de term "huiskamer" voor veel interpretatie vatbaar. Het kan een plek zijn om televisie te kijken, films op het scherm weer te geven, met kinderen te spelen, met vrienden te bungelen, een boek te bestuderen of gewoon een dutje te doen.

En die veelzijdigheid, vooral als een woonkamer klein is, kan lastig zijn. "het kan moeilijk zijn om alle onderscheidende kenmerken in een klein gebied te evenaren", zegt ashley goldman, de blogger achter the gold hive.

Goldman renoveert momenteel een bijna honderd jaar oude bungalow in san diego, californië, dus ze heeft een paar aspecten geleerd over het omarmen van een woonkamer met slechts zoveel vierkante meters.

De eerste taak, zegt ze, is nadenken over hoe je deze kamer gaat gebruiken om die behoeften te schetsen. "om een ​​samenhangende en overzichtelijke ruimte te creëren, is het noodzakelijk om te definiëren hoe de woonkamer zal functioneren en dienovereenkomstig meubels te kopen", zegt ze.

"als de woonkamer een speelkamer wordt, overweeg dan een poef met opbergruimte. Als er veel mensen in de ruimte komen, denk dan eens aan het kopen van stapelkrukken, salontafels die ook dienst kunnen doen als zitgelegenheid of modulaire banken.

Een woonkamer die tv-diners mogelijk maakt moeten bijzettafels binnen handbereik hebben en een bank die door de televisie gaat.

En denk, voordat je karaktervolle meubels koopt, na over hoe ze allemaal samen zullen werken om de meest doelgerichte ruimte te creëren.

Aangezien goldman een persoonlijke reis heeft met deze interieuruitdaging, hebben we haar gevraagd om extra inzicht te geven in het inrichten van een kleine woonkamer, zodat deze voldoende stijl en functie heeft om het geheel dat u in gedachten heeft tegemoet te komen.

Lees verder voor haar advies en bestudeer hoe u de veelzijdigheid van dit huis in uw voordeel kunt laten werken.

6X Kleine Woonkamer Inrichten Tips

Kleine woonkamer inrichten inspirerende van appartement 42m2 - huis tips

Inspirerend Kleine Woonkamer Inrichten Inspirerende Van Appartement 42M2 Huis Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën 5X Tips Kleine Badkamer Ideeën 5X Tips Bij Verhuizen 5X Verbazingwekkend Deuren Verven Tips Ideeën 6X Kies Kunstgras Tuin Tips 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 4X Elegant Back To Work Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 4 Feng Shui Woonkamer Tips Twee Kleurrijke Voorbeelden Van In Huis 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 4 Witte Kerst Huis Highlighting More Than 9000 Beautiful White Christmas Photos 6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 6X Turkse Mozaiek Lamp Tips