Elegant Kracht Edelstenen Huis Set • Lief Leven Tips

Als je er van onderaf naartoe gaat, gebruik dan de tong van de kikker om zichzelf voort te stuwen met de bogen totdat deze je in de richting van de borst schiet.

Transformeer in het varken (liefst de draak als je kunt) en schiet er tien vuurballen op af om het te openen en die power gem te verzamelen.

En terwijl je naar beneden en rond zwemt, zie je dan de kist die verborgen is binnen de muren? dat is degene die we zoeken!.

Voortbordurend op de vooruitgang die we hadden geboekt met de vorige power gem, willen we naar dit frame blijven zwemmen (vergeet niet om de prince tunic uit te rusten en/of iets anders dat licht schijnt).

Ga voor de derde en ultieme power gems in pirate shore naar dit frame aan de goede kant van de vuurtoren.

Transformeer in de kikker, ga de ladder op, spring en gebruik je tong om het kolibrie-aspect uit te schakelen (omdat het in de weg zit).

Verander in de slang om het mos op te klimmen en op het verschuifbare platform te stuiteren. Wanneer het aan de andere kant komt, ren je door de blokken en baan je je een weg naar boven.

Wanneer je de top van dit stuk bereikt, verander je radicaal terug in de kikker en spring je over de platforms naar de richel rechtsboven waar een kist staat die tien onweersspreuken nodig heeft om hem te openen.

Zwem naar linksonder en ga erdoor, terwijl je je een weg baant langs de bommen (je kunt ze bovendien opblazen met de tong van de kikker).

Voor deze power gem moet je de leeuw zijn. Spring naar boven in de knop en doe dan de gelijke op elk blok erboven zodat de kei naar beneden kan blijven rollen.

De tweede van de power gems in the volcano bevindt zich in de linkerbovenhoek van de kaart in het stuiterende flipperkastachtige gebied.

Ga via al het stuiteren en bereik de rechterbovenhoek van dit gedeelte om naar boven te sprinten in de knop die de deur opent, evenals de eerste van twee deuropeningen die de kist bewaken bovenaan die we willen bereiken.

Baan je nu een weg door het springkasteelgedeelte van de flipperkast naar de ingang linksboven op de helling.

Als je van de oprit naar beneden glijdt, stop je op een platform. Spring op de eerste drie stuiterende blokken en spring niet dubbel.

Wacht tot de twee rijen dichterbij komen en ga naar de tweede, dan de 0. 33 en dan omhoog naar de richel aan de rechterkant (je kunt een klein sprongetje maken als dat nodig is, maar alleen tijdens je afdaling).

5X Kracht Edelstenen Huis Tips

Kracht edelstenen huis set • lief leven - tips

Elegant Kracht Edelstenen Huis Set • Lief Leven Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.liefleven.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Moodboard Lets Stay Home Mood Board // This Is America Ideeën Een Sfeervolle Tuin Creeren Tips Voor Buitenruimte 6X Tuinmeubelen Beitsen Handleiding Tips 4X Stoere Moderne Appartementen Uit Australie Interieur Ideeën 5X Regendouche En Nadelen Tips 6X Super Goed Industriele Inrichting Ideeën 6X Schoolbord In Interieur Tips 4X Vakantiewoning In De Zwitserse Alpen Vakantie Om Te Genieten Met Je Familie Ideeën 5X Houten Paletten Banken En Bedden Pallet Tuinbanken Voor De Keuken Ideeën 4X Een Muurtje Achter Het Bed Om De Goede Teksten En Foto's Te Krijgen Ideeën 6X Lambrisering Schilderen Kinderkamer Tips 4 Gitaar Aan De Muur Beste Tips Om Je Elektrische Hand Van Een Te Sch 4X Grafische Vormen Op De Muur Geometrisch Behang Set Voor Stoere Muurschildering Ideeën 4X Shop The Look 4 Babykamer H&M Home Babyroom Complete Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën