Geweldig Landelijke Kleuren Verf Overzicht Van Feluce Tips

Voor het geval de veranderende bladeren buiten je hebben geïnspireerd om de tinten in je huis in te wisselen, hebben we een paar van onze favoriete nieuwe rustieke verfkleuren voor je verzameld.

Donkere, stemmige tinten zijn trending, terwijl drie varianten van zwart door ppg paints, glidden paints en olympic paints & vlekken. Rustgevende neutrale en blauwe tinten zetten bovendien de toon voor een ontspannen leven in de verenigde staten: behr selecteerde een herstellende blauwgroene tint als hun kleur van het jaar 2018 en introduceerde romig wit en zandbeige om ontspanning te bevorderen.

Natuurlijk zijn er ook een paar rustieke rode en groene tinten op deze lijst die hun vooral pigmenten rechtstreeks van het herfstgebladerte zelf lijken te stelen.

En met namen als felted wool, spicy hue, half-caff en marshmallow klinken sommige van deze tinten zelfs als herfst. Land franse verfkleuren & decorideeën uit een nieuw huis met een oude wereld heart herbekijkt een paar prachtige franse amerikaanse kleuren (zowel binnen als buiten!) die met de hulp van ontwerper brit jones zijn gebruikt voor een gedenkwaardig, op het frans geïnspireerd huis.

Bovendien vindt u format-items om het uiterlijk te krijgen voor het geval sommige van de samengestelde meubels en decorkeuzes passen bij uw persoonlijke ondernemingsbehoeften.

Ik ben zo dankbaar dat we ideeën kunnen opdoen voor het interieur en exterieur van dit glorieuze franse huis! hopelijk zal de volgende opknap-gedachte je helpen bij je persoonlijke gekonkel en dromen.

Ontwerp/foto's: brit jones design architect: tyler gentry bouwer: scott lane homes. Ik heb onafhankelijk producten gekozen in dit bericht - als je via een van mijn links koopt, kan ik bovendien een commissie verdienen.

Dit thema van verfkleuren - en vooral tijdloze en rustige vooruitzichten - is er een waar ik elke dag naar wordt gevraagd. We geven allemaal de voorkeur aan een plek om te beginnen voor de bevredigende tonen voor ons interieur en exterieur; inmiddels herkennen we allemaal de transformerende elektriciteit van verf en kleur.

Wanneer we de bevredigende kleur kiezen om de sfeer te creëren die we zoeken (energiek? kalm? humeurig? vrolijk? verfijnd?). Maar het is vaak een reis om precies de juiste kleurtint voor uw project te vinden.

Daar hoop ik hulp te bieden. Omdat je een plek nodig hebt om de reis te beginnen, helpt het om doordachte en door ontwerpers gekozen verfkleuringen te hebben om over na te denken voor monsters op je oppervlakken en muren.

Rustieke plank- en lattenluiken zijn zo prachtig en lijken veel op de handgemaakte, op maat gemaakte luiken die we hebben aangesloten op ons voormalige franse herenhuis in de verenigde staten van amerika.

Mijn man heeft die luiken gemaakt en ik heb eerst een blauwe wassing aangebracht zoals je hierboven ziet, eerder dan jaren later de kleur te veranderen in lichtgrijs.

Beide keuzes werkten prachtig voor mij!.

5X Landelijke Kleuren Verf Tips

Landelijke kleuren verf overzicht van - feluce tips

Geweldig Landelijke Kleuren Verf Overzicht Van Feluce Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.feluce.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Verticale Tuin Aanleggen Verticaal Tuinieren Is Geniaal En Sierlijk 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 5X Scandinavische Design Merken Tips 5X Geweldig Graffiti In Huis Ideeën 4X Shop The Look 7 Kinderkamer Deze Items Zijn Géén Goedkope Imitaties Luxe Kwaliteit Zonder Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 5X Super Goed Salontafel Met Opbergruimte Ideeën 5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 6X Leuke Bureau Accessoires Tips 5X Mogelijkheden En Voordelen Glasvezelbehang Wanneer Is Toegepast? Ideeën 6X Kast Van Veilingkisten Tips 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën