Elegant Leuke Items Kinderkamer Yumeko Bekijk Deze Voor De Milled Tips

Ik ben hier nu al meer dan een jaar mee bezig; dat wil zeggen, het maken van deze lijsten van 42 huishoudelijke voorraadartikelen.

En vroeg of laat ben ik bezig met lijstjes voor kinderen! gek, ik weet het, dat het me meer dan een jaar heeft gekost om zo ver te komen en deze lijst met 42 dingen in de slaapkamer van je kind te maken.

Maar hier is het ding - wanneer je een groot, overweldigend project aanpakt, zoals een inventaris van het hele huis, riskeer je de kans op een burn-out als je jezelf niet in bedwang houdt.

Dus, 41 lijstjes later, is het tijd om een ​​kijkje te nemen in de levensstijl van uw kind of jongeren en te ontdekken hoeveel spullen deze kleine zonnestralen hebben verzameld in hun snelle leven!.

Als je een nieuwe lezer van deze serie bent, welkom! als je een normale lezer bent, welkom terug!. Een korte uitleg van deze collectie voor nieuwe lezers:  we hebben ons huis in een bosbrand in 2007 kwijtgeraakt.

  je kunt het verhaal van ons verlies en genezing lezen in een serie met meerdere berichten die hier begint:  any way the wind blows.

Hoe dan ook, we waren helemaal niet voorbereid. Dus, 5 jaar nadat ik met al onze nieuwe bezittingen naar ons nieuwe huis was verhuisd, kwam het bij me op dat "bliksem twee keer zou kunnen inslaan" en dat we opnieuw onvoorbereid zouden zijn! dus begon ik aan onze eigen huishoudvoorraad te werken en besloot deze op mijn blog te delen.

Als u uw eerste inventarisatie van het hele huis moet doen omdat u net als wij verlies heeft geleden, hoe begint u dan? volgens onze schade-expert, loop je mentaal de kamer binnen, verschijnt aan je linkerhand, beschrijf dat met behulp van een lijst op je excel-spreadsheet.

Kijk dan naar uw recht en doe hetzelfde. Als er een kast, kast of lade is, open dan de kast, kast of lade en beschrijf de inhoud.

Kijk dan recht vooruit en herhaal het proces. Ga vervolgens mentaal op dezelfde manier de kamer in en begin de manier opnieuw.

Hoeveel van deze dingen moet je op je lijst zetten? volgens onze schade-expert, kenny, moet je "de hele boel opsommen tot de ultieme tandenstoker.

Als het niet meer op de lijst staat, krijg je er ook niet voor betaald. ". Laten we deze training dus eens oefenen met de prachtige kinderkamer op de foto hierboven en van links naar rechts overzetten.

Eerlijke waarschuwing: ik heb deze foto gekozen omdat er veel dingen op staan!. Wat zie je op deze foto? dit is wat ik zie (dit bericht bevat voor uw gemak gelieerde hyperlinks.

Klik hier om mijn volledige openbaarmakingsbeleid te bekijken. ):. Dat zijn 43 zaken en we hebben het bed, beddengoed en matraskussens op de omslagfoto nog niet eens meegeteld! bovendien hebben we de lades niet "geopend" en de inhoud van de lades vermeld.

5X Leuke Items Kinderkamer Tips

Leuke items kinderkamer yumeko: bekijk deze voor de milled tips

Elegant Leuke Items Kinderkamer Yumeko Bekijk Deze Voor De Milled Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : milled.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Ferm Living Confetti Behang Off White 5 Voortuin Ideeen Rijtjeshuis Tuin Ideeën Inspiratie Voor De 4 Groene Muur In Woonkamer 12X Inspiratie Inrichting 5 Woonkamer Inrichten Beginnershandleiding Ich Habe Ein Pixel Problem Bei Meinem Pc, Was Kann Tun? 5X Moodboard Go Green Tips 5X Interieur Kleur Teal In Staat Je Huis Leeg? Maak Leegte Licht! Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 4X Diy Zwevend Nachtkastje Met Telefoonhouder 10X Zwevende Nachtkastjes Ikea Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 4X Droom Even Mee Zwembad Tuin In Je Doen Of Niet Doen? Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5X Olijfgroen In Huis Tips 5X Sint Give Away Poster Designclaud Design Claud For Haarlem Posters Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 4 Diervriendelijk En Leuk Interieur Cursus Basis Vitaliteit Gecertificeerd Praktijkonderzoeker