Prachtig Leuke Kinderkamer Inrichten 6 Tips De Low Budget Elkeblogt

Broodjes met pindakaas en jam zijn bijvoorbeeld een geschikte maaltijd voor ontbijt, lunch, diner en tweede diner. Ik heb vastgesteld dat de "snotsucker" een echt product is waarin ik blijkbaar moet investeren.

En ik heb geleerd dat mijn man en ik ongeveer 10. 000 keuzes moeten maken als het gaat om het klaarmaken van ons condominium voordat onze babyvrouw arriveert dit juli. Moet ik naast de wieg ook een wieg voor mijn pasgeboren baby krijgen? waar moet de commode naar toe om mijn uitgeputte zelf midden in de nacht aangenaam te vergemakkelijken? en dagen geleden, toen een vriend me vroeg wat mijn kinderkamerthema was, realiseerde ik me dat ik er eigenlijk geen heb.

Maar als ik het zou moeten omschrijven, zou het zijn "spul voor kleine kinderen ontmoet een nog kleiner appartement". Nu ben ik niet langer de enige toekomstige moeder die op zoek is naar antwoorden.

Gelukkig zijn verschillende van mijn collega's moeder en vader en delen ze hun heilzame tips uit - wat mijn stress verlicht naarmate we dichter bij die dreigende vervaldatum komen. Dus van ons voor jou, dit is wat vandaag moeder en vader wensen dat ze eerder hadden herkend dan het inrichten van hun kinderdagverblijven:.

1. Zorg ervoor dat alles wat u nodig heeft, binnen handbereik van de wisseltafel ligt. Denk aan luiers, doekjes, grotere doekjes, bureauhoezen verwisselen, wasmand, poepemmer (dus je luieropruimingssysteem), spuugdoekjes, een fopspeen, etc.

Het afsluitende wat je wilt doen is bij de peuter vandaan stappen en hem in gevaar brengen wegrollen omdat je iets moet vastgrijpen dat gemakkelijk onder zijn kont-na-poep-explosie kan schuiven.

-meena hart duerson, today. Com managing lifestyle-editor. Je zult midden in de nacht een baby heen en weer moeten dragen en een misplaatste stoel (of speelmat, speelgoed, boek, enz. ) kan brutaal zijn om over te struikelen als je er geen zin in hebt.

Houd er rekening mee dat je veel praktische opbergruimte hebt, zodat je moeiteloze locaties hebt om dingen op te bergen als je klaar bent met het gebruik ervan, in plaats van ze verspreid over de vloer te laten liggen.

-meena. Koop gewoon "nachtlampjes" bij de bouwmarkt en verander je favoriete lamp serieus in een decor voor de babykamer. -meena. Ik heb nooit de nestdrang gehad, de (vele) zwangerschapsboeken waren er zeker van dat ik dat zou doen.

Omdat ik op beperkte vierkante meters in brooklyn woonde, dacht ik dat het onderwijs genoeg was om onze kleine man een kamer voor zichzelf te geven. Ik bedoel, we hebben alleen voor hem een ​​upgrade naar een tweepersoonskamer uitgevoerd! maar nadat sullivan arriveerde, voelde ik plotseling die drang - en ik was niet te laat! -lauren sullivan, senior redacteur van today.

Com. Ik ontdekte een stuk waar ik van hield (dit vilten vliegtuigje van een babyhuis om de hoek van ons appartement) en ging vanaf daar met een reisthema. We vonden een muursticker van een wereldkaart voor over zijn (mini)wiegje en zagen schattige babydierenfoto's ernaast bungelen.

Op de tegenoverliggende muur hebben we zwart-wit afbeeldingen van parijse straatkunst die een van onze dierbaarste maatjes ons heeft ontvangen voor onze bruiloft. Nu voelt de ruimte alsof we een stel zijn - en wat we ervoor kiezen om onze kleine sully bij te brengen: een gevoel van reizen en ontdekken! je weet wel, met babytijgers.

-lauren.

5X Leuke Kinderkamer Inrichten Tips

Leuke kinderkamer inrichten 6 tips – de low budget - elkeblogt

Prachtig Leuke Kinderkamer Inrichten 6 Tips De Low Budget Elkeblogt

Abbildung. Afbeeldingsbron : elkeblogt.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kerst Tafel Decoratie Tips 5 Ornamenten Aan Het Plafond 25+ Beste Ideeën Over Sierlijsten Op Pinterest 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 5 Back To Work Hoeked 101 New Ideas For Car Sun Visors 5X Planten In Manden Tips 6X Kozijnen Verven Handleiding Tips 5 Voordelen Van Nepgras Is Het Kiezen Kunstgras Voor U Verstandig? 5X Taupe Kleur Interieur Tips 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 5X Kracht Edelstenen Huis Tips De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Badkamer Dubbele Douchekop Ideeën X Inspiratie Woonkamer Inrichting Tips 4 Duurzaam Wonen Drie Maanden Verduurzaming Van De Woning